Skip to main content

Waarom ben je bij Flexado begonnen?
Voor school moest ik een half jaar stagelopen. Tijdens mijn stage moest ik een marketing en een sales opdracht uitvoeren. Een vriend van mij die bij Flexado werkt, deelde toevallig een vacature: bij Flexado hadden ze een stagiair nodig.

Ik ben uiteindelijk op gesprek geweest en was meteen enthousiast. Ramon (eigenaar) vertelde vol passie en enthousiasme over het bedrijf en dat sloeg gelijk over. Ik merkte direct dat het niet een bedrijf is zoals de meesten. Een vrij speels en ondeugend bedrijf met veel expertise en hardwerkende mensen. Dat trok mij aan om bij Flexado mijn stage te volgen.

Wat is de meest waardevolle les die je geleerd hebt?
Ik merk dat de theorie vanuit school en de praktijk vaak van elkaar verschillen. Theorie is belangrijk maar het sluit nooit 100% aan op het product of de service. Het is veel kneden en op maat maken om een bepaalde theorie of strategie toe te passen. Daarbij kan het even duren voordat er (gewenste) resultaten zijn en dat kan frustrerend zijn.

Hoe ben je hier als persoon door gegroeid?
Ik ben als stagiair begonnen met een marketing- en sales opdracht. Tegelijkertijd heb ik ook een aantal video’s gemaakt voor o.a. social media. Ramon was erg enthousiast hierover en heeft mij toen een baan aangeboden om video’s te blijven maken voor Flexado, aangezien hij hier grootste plannen voor heeft. Dat kon ik niet weigeren! Ondertussen beheer ik ook de social media kanalen en leer ik ook steeds meer programma’s kennen die het content maken ondersteunen.