Skip to main content

Waarom ben je bij Flexado begonnen?
Ik ben bij Flexado begonnen nadat ik ruim een jaar werkzaam was bij de klantenservice van Swiss Sense.
Vanwege het feit dat er geen uitdaging meer in m’n werk zat, ben ik op zoek gegaan naar ander werk.

Via mijn schoonfamilie ben ik bij Flexado terecht gekomen, ze attendeerde me op een openstaande vacature. Het was precies waar ik naar zocht: klein team, in Uden en een functie waarbij je veel contact hebt met klanten en collega’s.

Na het sollicitatiegesprek heb ik een halve dag meegelopen om te kijken hoe het in zijn werk gaat.
Om zo een beter beeld te hebben van het werk.

Na een goed gesprek en een meeloopdag, ben ik met veel plezier begonnen bij Flexado en ik ga nog altijd met veel plezier naar het werk (behalve door de regen 😉 ).

Wat is de meest waardevolle les die je geleerd hebt?
Het meest waardevolle wat bij mij naar boven schiet is de quote die Lisa voor mij heeft bedacht: ‘’Work hard in silence, let your success be the noise.’’

Je leert met de jaren. Gewoon hard werken en simpelweg je ervaring opdoen.
Dan word je vanzelf succesvol.

Dit past goed bij mijn karakter en manier van werken: rustig aan het werk, maar altijd hard aan het werk en op zoek naar beter.

Deze quote heeft me doen beseffen/leren dat je niet altijd op de voorgrond hoeft te staan. Let op jezelf en zorg dat wie je bent en wat je doet gaat opvallen en niet het geluid wat je maakt.

Eigenlijk heb ik nog een hele waardevolle les geleerd, doordat ik ben begonnen met werken bij Flexado.
Dat is dat, zodra je op je plek zit bij een bedrijf, je tijd tekortkomt tijdens werkdagen, omdat de dagen voorbijvliegen.

Overwerken of langer blijven zitten om je werk af te krijgen voelt niet als een verplichting. Je doet dit zonder kreun of steun.

Hoe ben je hier als persoon door gegroeid?
Na het leren van deze lessen bij Flexado, ben ik als persoon gegroeid.

Hierdoor ben ik ook volwassener geworden (misschien ook door de leeftijd), daarnaast heb ik door het werken bij Flexado een structuur waar ik me aan vast kan houden, wat mij als persoon rust geeft.

Dit alles zorgt ervoor dat werk & privé in balans is, wat me elke dag opnieuw goede energie geeft.
Dit vind ik belangrijk, want naast de ervaringen op werk speelt privé ook een grote rol in de groei die je als persoon meemaakt.