Skip to main content

Pers & media

Over Flexado

Kom alles te weten over ons

Meer informatie

In de media

Bekijk al onze persberichten

Meer informatie

Pers richtlijnen

Richtlijnen en downloads

Meer informatie

Over Flexado

Flexado is een snel groeiende internationale specialist op het gebied van virtuele kantoren, van Nederlandse komaf.

Gestart in 2010 verkoopt, faciliteert en beheert Flexado inmiddels namens ruim 4.000 partner-locaties virtuele kantoren, voor meer dan 5.000 klanten. Van professionele werkplek tot postafhandeling en telefoonoplossingen, inclusief alle relevante financiële handling die daarbij hoort.

Oprichter Ramon ten Tije gelooft heilig in de behoefte van ondernemers aan vrijheid en flexibiliteit en in transparante en eenvoudige oplossingen om vandaag de dag succesvol te kunnen zijn. Flexado’s diensten zijn dan ook persoonlijk, laagdrempelig en overzichtelijk in kosten. Een eigen state-of-the art software platform staat garant voor gebruiksgemak, snelheid en data-gedreven inzichten. En een gepassioneerd, resultaatgericht team draagt zorg voor een vriendelijke en vergaande 1 op 1 service.

Freedom of choice makes all the difference

Wij geloven dat keuzevrijheid een essentieel onderdeel is voor het creëren van een gelukkig leven. Deze filosofie definieert ons, het zit in ons DNA. Iedere dag wijden wij ons aan deze drijfveer en het optimaal faciliteren van succes. Met een aanbod dat helemaal af te stemmen is op persoonlijke behoeften, ambities en omstandigheden. Efficiënt, inspirerend en fascinerend. Voor onze partners, onze klanten en voor onszelf. En zo bouwen we continu aan duurzame relaties die wederzijdse waarde blijven garanderen.

Wat wij bieden en leveren

Onze core business draait geheel om professionele virtuele kantoren. Daarom leveren wij een breed scala aan flexibele kantoorfaciliteiten, diensten en ondersteuning. Wereldwijd, dus waar en wanneer dat ook maar gewenst is.

Flexado

In de media

Onze persberichten gaan enerzijds over de mijlpalen die we behalen, flexibel werken en succesvol ondernemerschap. Anderzijds over trends en actualiteiten in onze branche.

Logo & richtlijnen

Om te waarborgen dat ons merk altijd representatief, professioneel en consistent naar buiten wordt gebracht, verzoeken we je om onze richtlijnen te raadplegen.