Skip to main content

Je hebt een groeiend bedrijf. Alle kansen die zich voordoen grijp je met beide handen aan. Dit resulteert in meer en meer klanten, partners en andere stakeholders. Hierdoor ontvang je ook steeds meer zakelijke post op je deurmat. Om tijdens de start van je bedrijf maximaal te kunnen investeren, heb jij je onderneming namelijk gevestigd op je thuisadres. We hebben goed nieuws! Door een postadres te huren kun je alsnog geld besparen én persoonlijke en zakelijke post gescheiden houden. In dit artikel ontdek je wat de voordelen zijn.

Waarom een postadres huren?

Een postadres huren biedt meerdere voordelen, voor zowel kleine ondernemingen als gevestigde bedrijven. Het stelt je in staat om:

Professionaliteit uit te stralen: Een zakelijk postadres bij een van onze gerenommeerde business centers garandeert een sterke uitstraling. Mede door het bijkomend voordeel – in de meeste gevallen – van een professioneel ontvangst door de bemande receptie. Is dit een belangrijk aspect voor jouw onderneming? Wil je een postadres huren? Houd er dan rekening mee dat je kiest voor een adres dat ook fungeert als bezoekersadres.

Privacy te handhaven: Bescherm je thuisadres tegen ongewenste nieuwsgierigheid. Veel ondernemers ervaren dit echt als een drempel. Wanneer je gebruik maakt van een zakelijk postadres, is de kans dat je privéadres op Google gevonden wordt alweer een stuk kleiner. Dit helpt om je privacy te beschermen en je thuisadres privé te houden, terwijl je zakelijke communicatie professioneel afgehandeld wordt.

Flexibiliteit te waarborgen: Of je nu vanuit huis werkt, onderweg bent of op meerdere locaties werkzaam bent, een postadres is altijd beschikbaar en toegankelijk. Je post wordt aangenomen en verwerkt volgens je postinstructie. Indien je post voor langere tijd bewaard moet blijven, is het mogelijk om deze veilig bij ons te archiveren. Intussen kun jij gaan en staan waar je maar wilt.

Lokale en internationale groei te stimuleren: Wanneer jij je diensten uitbreidt naar nieuwe gebieden, kun je gemakkelijk een lokaal postadres huren. Dit houdt de lijnen met zakelijke relaties kort. Daarnaast wekt het vertrouwen, want je bent immers ‘in de buurt’.

Omdat jouw succes onze drijfveer is, bieden wij:

  • Een professioneel zakelijk adres op een toplocatie.
  • Veilige postontvangst en postverwerking naar keuze.
  • Bijvoorbeeld de mogelijkheid om post op te halen of door te sturen naar een ander adres.
  • Notificaties van nieuwe post.
  • De mogelijkheid om je postinstructie aan te passen in de MyFlexado portal.
  • Een flexibele overeenkomst.

Wil je een postadres huren? Dit is hoe het werkt

Kies je locatie: Selecteer het business center dat past bij je behoeften en budget.
Kies je pakket: Stel eenvoudig samen door je postinstructie door te geven en eventueel aanvullende diensten te combineren.
Vul je gegevens in: Binnen enkele stappen en een korte verificatie kun je van start!

Met een gehuurd postadres heb je de vrijheid om te groeien zonder in te leveren op privacy en professionaliteit. Je bespaart aanzienlijk in kosten, omdat je hiervoor geen vast kantoor hoeft te huren.

We willen je maar al te graag deze flexibiliteit bieden.
Bekijk jouw mogelijkheden.

Postadres huren

We love to facilitate your success.