Skip to main content

Postadres huren: werk en privé scheiden

Postadres huren om al je zakelijke correspondentie te ontvangen? Zo houd je niet alleen zakelijk en privé gescheiden, maar met een postadres heb je ook een professioneel bezoekersadres. Een zakelijk postadres staat professioneel op al je communicatiemateriaal. Met een postadres op een erkende bedrijfslocatie investeer je in een professionele uitstraling.

Wat is een zakelijk postadres?

Een postadres huren resulteert erin dat je correspondentie op een andere locatie dan je huisadres ontvangt. Kies je nu voor een postadres dat óók geschikt is voor de Kamer van Koophandel? Dan heb je een inschrijfadres om je bedrijf te vestigen.
Dit vormt de basis van je virtueel kantoor.

Professionele en zakelijke uitstraling door een postadres te huren

Op de locatie van jouw postadres is altijd een bemande receptie aanwezig, bijvoorbeeld voor het ontvangen van je bezoek. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van andere faciliteiten, zoals professioneel ontmoeten in de aanwezige vergader- of werkruimtes.

Een postadres huren? Dit zijn de voordelen

Door een zakelijk postadres te huren ontvang je post, pakketten en andere goederen in goede orde en het is geschikt voor zakelijke transacties.

  • Een postadres huren garandeert privacy voor je onderneming, omdat het niet verbonden is aan je huisadres of – als je dat wenst – zelfs niet aan je bedrijfsvestiging.
  • Een postadres maakt het makkelijker voor klanten om goederen en post te verzenden die niet bij de bedrijfsvestiging kunnen worden afgeleverd.
  • Het kan helpen bij het verhogen van de klanttevredenheid en vertrouwen, omdat het een toegankelijk en professioneel adres is.
  • Verzend en ontvang eenvoudig post en goederen, omdat je een centrale locatie tot je beschikking hebt.
Start direct

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte