Skip to main content

Postadres huren: zakelijk en privé scheiden

Een postadres huren om al je zakelijke post te ontvangen? Zo loop je nooit meer belangrijke documenten mis en houd je zakelijk en privé gemakkelijk gescheiden. Kies via onderstaande knop uit 189 adressen in Nederland een locatie die het beste bij jouw bedrijf past.

Wat is een zakelijk postadres?

Een postadres huren houdt in dat je correspondentie op een andere locatie dan je huisadres ontvangt. Dit betreft altijd een locatie van een gerenommeerd business center, waar de post volgens jouw postinstructie wordt afgehandeld. Je hoeft dus niet zelf fysiek aanwezig te zijn. Ideaal wanneer je als ondernemer veel onderweg bent.

Professionele uitstraling door een postadres te huren

Met een postadres op een erkende bedrijfslocatie investeer je in een professionele uitstraling. Op de locatie is altijd een bemande receptie aanwezig. Zo dient je postadres ook als bezoekersadres. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van andere zakelijke faciliteiten, zoals het flexibel bijboeken van de aanwezige vergader- of werkruimtes.

De voordelen van een postadres huren:

  • Door een zakelijk postadres te huren ontvang je post, pakketten en andere goederen altijd veilig op een centrale plek.
  • Verzenden van post en goederen wordt ook gemakkelijker wanneer je voor een centraal gelegen postadres kiest.
  • Een postadres maakt het makkelijker voor klanten en leveranciers om goederen en post naar te verzenden, die niet bij de bedrijfsvestiging kunnen worden afgeleverd.
  • Is je huisadres nog steeds je vestigingsadres? Dan zal een postadres huren privacy garanderen voor je onderneming, omdat het niet verbonden is aan je huisadres.
  • Een postadres verhoogt de klanttevredenheid en wekt vertrouwen, omdat het een toegankelijk en professioneel adres is. Je kunt hier zakelijke relaties ontvangen in plaats van aan je voordeur.
  • Met een postadres dat óók geschikt is voor een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, kun je je bedrijf vestigen.
Start direct

Wil je meer weten over het huren van een postadres?
Lees er alles over op deze pagina.

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte