Skip to main content
Kies een locatie die bij jouw ondernemersprofiel past.
Je hebt een inschrijfadres nodig om je bedrijf te kunnen vestigen.
Dit geldt voor alle ondernemers en hun onderneming. Welke professionele locatie je het beste kunt kiezen, heeft alles te maken met jouw ondernemersprofiel.
Om je zo goed mogelijk te adviseren, kijken we naar:

  • De grootte van je bedrijf.
  • De kern van je zakelijke activiteiten.
  • Waar en wanneer je je werk uitvoert.

Deze ondernemers hebben een inschrijfadres nodig

Een inschrijfadres huren is voor zowel grote bedrijven als MKB-bedrijven interessant.
Ondernemers hebben om te beginnen allemaal een inschrijfadres nodig, vanwege het grootste voordeel dat je met een zakelijk inschrijfadres niet gebonden bent aan een vast kantoor. Je boekt daarentegen op flexibele basis werk- en vergaderruimtes wanneer je ze daadwerkelijk nodig hebt, en je ontvangt zakelijke post op je adres. Het is de perfecte oplossing om flexibiliteit, efficiëntie en een professioneel imago te waarborgen.
Hoe je je pakket verder uitbreidt is geheel afhankelijk van je ondernemersprofiel.

Ondernemers die een inschrijfadres nodig hebben:

ZZP en MBK: Kleine bedrijven, startups en freelancers kunnen een inschrijfadres huren om hun zakelijke post te ontvangen en een professioneel imago te behouden zonder de noodzaak van een fysiek kantoor op die locatie.

Grote bedrijven: Grote bedrijven opereren vaak op nationaal en internationaal niveau. Ze hebben een inschrijfadres nodig voor een hoofdvestiging. Daarnaast is een (aanvullend) inschrijfadres nodig wanneer uitbreiding naar verschillende steden of landen gewenst is. Dit kan bijvoorbeeld vanwege logistieke redenen zijn, maar ook om de indruk te wekken dat het bedrijf een sterke regionale aanwezigheid heeft.

Internationale bedrijven: Buitenlandse bedrijven die regionale aanwezigheid willen creëren in een ander land, kunnen een lokaal inschrijfadres huren om lokale klanten te bereiken en vertrouwen op te bouwen.

Online handelaren: E-commerce verkopers die producten verkopen via platforms zoals Amazon of eBay, kunnen een inschrijfadres gebruiken om hun bedrijf te vestigen, zonder gebonden te zijn aan een fysieke locatie. Op dit adres kunnen ze eveneens post ontvangen, zoals retourzendingen en andere klantcorrespondentie.

Reizende professionals: Digitale nomaden en professionals die vaak reizen, hebben ook een inschrijfadres nodig om niet gebonden te zijn aan een vast kantoor, maar wel een professionele locatie tot hun beschikking te hebben. Ook zij ontvangen zakelijke post op dit adres, die ze door kunnen laten sturen naar hun tijdelijke verblijfplaats.

Advies op maat

Meer weten over specifieke voordelen van een inschrijfadres voor jouw onderneming?
Neem dan contact met ons op, zodat we je een passend advies kunnen geven.

We love to facilitate your success!