Skip to main content
Een postadres huren voor je bedrijf houdt in dat je zakelijke post op een centrale en veilige plek ontvangt. Je kunt je post op verschillende manieren laten verwerken, denk bijvoorbeeld aan:
  • Zelf ophalen op een locatie naar keuze.
  • Inscannen en bekijken in je beveiligde MyFlexado omgeving.
  • Post doorsturen naar een door jou gekozen adres.
  • Ingescande post veilig bij ons laten archiveren.

De mogelijkheden zijn ook te combineren.

5 redenen om vandaag nog te starten

  • Houd werk en privé gescheiden: Door te kiezen voor een postadres die bij je zakelijke uitstraling past, heb je ook een professioneel bezoekadres tot je beschikking. Zo kun je lekker thuis blijven werken, maar voor vergaderingen uitwijken naar je zakelijk adres. Superfijn als je thuis werkt of geen vast kantoor hebt.
  • Bemande receptie: Op je locatie is altijd een bemande receptie aanwezig om eventueel bezoek te ontvangen en (grote) pakketten aan te nemen. Ideaal! Voor het ontvangen van pakketten hoef je niet langer thuis te zijn.
  • Flexibel uitbreiden: Een zakelijk postadres is gemakkelijk uit te breiden met aansluitende telefonieservices. Optimaal bereikbaar zijn wordt zo wel heel makkelijk.
  • Doorgroeien: Een postadres huren is een belangrijke opstap, omdat je enkel bijbetaalt voor werk- en vergaderruimtes wanneer je ze daadwerkelijk nodig hebt. Dit maakt een postadres huren efficiënt én voordelig. Zo kun jij je zonder onnodig risico focussen op de groei van je onderneming. Groei je dan uit je flexibele oplossing? Dan is de overstap naar een vast kantoor zo gemaakt! Want ook dit faciliteren wij.
  • Compliance: In de meeste gevallen vereisen lokale wetten dat bedrijven een fysiek adres hebben om legaal zaken te kunnen doen in een bepaalde regio. Een postadres huren is dan een praktische oplossing om aan die vereisten te voldoen.

Wat kost een postadres huren per maand?

Je kunt bij ons al een postadres huren vanaf € 42,50 per maand.
De kosten zijn verder afhankelijk van de locatie die je kiest (een prestigieuze locatie is duurder 😉 ) en eventueel aanvullende services.
Daarnaast geldt: hoe groter je commitment, hoe hoger je korting.

Kan ik een postadres huren?

Elke gevestigde onderneming kan een postadres huren.
Kleine bedrijven, startups en freelancers kunnen een postadres huren om hun zakelijke post te ontvangen en een professioneel imago te behouden, zonder de noodzaak van een fysiek kantoor op die locatie.

Ben je overtuigd?
Klik dan hier om direct te starten.

Stel je zakelijk adres samen