Skip to main content

Eigenlijk is de term virtueel postadres een beetje misleidend.
Er is namelijk helemaal niets ‘virtueel’ aan een postadres. Het betreft gewoon een fysiek postadres op een zakelijke locatie. Waar jij je post ontvangt en naar wens laat verwerken. Denk dan aan mogelijkheden zoals doorsturen, inscannen, ophalen en archiveren.
Omdat een postadres onderdeel uit kan maken van een virtueel kantoor, worden de termen ‘virtueel’ en ‘postadres’ nogal eens tezamen gebruikt.

Waarom kiezen voor een postadres

Allereerst, wordt post altijd op locatie van je zakelijk adres aangenomen.
Daar hoef je zelf niet voor aanwezig te zijn.
Daarnaast heb je verschillende mogelijkheden om je post te laten verwerken.
Deze opties – van direct inzien tot veilig opslaan – zijn ook nog eens gemakkelijk te combineren.

Een voorbeeld:
Stel je bent voor langere tijd in het buitenland voor je werk, dan is het een hele geruststellende gedachte dat post altijd aangenomen wordt en vervolgens ingescand, zodat je altijd direct inzage hebt via de portal. Oké, wellicht dat deze mogelijkheid ook nog bijdraagt aan het gebruik van de term virtueel postadres 😉
Wanneer je weer terug bent en in de gelegenheid om post op locatie af te halen of door te laten sturen naar een ander adres, dan pas je je instructie gemakkelijk aan via de portal.

Postadres virtueel beheren

Wanneer je een postadres bij ons afneemt is het altijd mogelijk om je postinstructie te wijzigen. Dit doe je eenvoudig zelf in je MyFlexado portal. Het beheren van je postadres is dus volledig virtueel mogelijk en een van de redenen waarom een postadres zo aantrekkelijk is voor ondernemers die graag flexibel werken en veel onderweg zijn.

Wil je meer weten over de voordelen van een postadres?
Lees hier dan even verder.

Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om te sparren over wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. Haal het maximale uit je bedrijf met een pakket op maat.

We love to facilitate your success.