Skip to main content

Virtueel postadres: direct regelen en kosten besparen

Een virtueel postadres is een goede oplossing voor ondernemers en bedrijven die een flexibelere werkomgeving verkiezen boven een fysieke locatie of die zonder onnodig risico hun bedrijf willen starten of uitbreiden. Stel gemakkelijk je pakket samen en voorzie daarmee in een inschrijfadres voor de KvK, een zakelijk post- en bezoekersadres en aanvullende services zoals telefoonbeantwoording. Via onderstaande knop kies je uit 189 locaties voor een adres dat bij jouw bedrijf past.

De voordelen van een virtueel postadres:

  • Efficiëntie: Een virtueel postadres helpt je bereik te vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een locatie in een regio waar je veel zakelijke relaties en klanten hebt. Post en goederen ontvangen en verzenden verloopt zodoende een stuk sneller en gemakkelijker.
  • Kosten besparen: Dit maakt dat een virtueel postadres een goede manier is om kosten te besparen.
  • Privacy: Met een virtueel postadres houd je zakelijk en privé gescheiden. Het is namelijk niet verbonden aan je huisadres en – indien gewenst – zelfs niet aan je vestigingsadres.
  • Klanttevredenheid: Je adres verhoogt de klanttevredenheid en wekt vertrouwen, omdat het een toegankelijk en professioneel adres is.
  • Flexibiliteit: Een virtueel postadres is ook uitermate geschikt voor ondernemers die veel op reis zijn en daardoor niet altijd in de gelegenheid om zelf post aan te nemen.
Start direct

Een virtueel postadres voor ondernemers

Virtuele postadressen zijn dus een goede keuze voor ondernemers omdat ze een flexibele, kosteneffectieve oplossing bieden. Je beschikt namelijk over een professionele zakelijke locatie die je kunt gebruiken voor je bedrijf, waar je klanten kunt ontmoeten, vergaderingen kunt houden en je administratie kunt afhandelen.

Het ondervangt ook de kosten die je zou maken met een vast kantoor, doordat jij je geen zorgen hoeft te maken over de aanschaf van kantoorapparatuur en het inhuren van personeel. Het biedt ook flexibiliteit, omdat je van locatie kunt veranderen of gemakkelijk kunt uitbreiden als je bedrijf groeit. Optioneel maak je gebruik van andere zakelijke faciliteiten. Bij ons heb je altijd maximale keuzevrijheid om een pakket op maat samen te stellen.

Wil je meer weten over het huren van een virtueel postadres?
Op deze pagina lees je er alles over.

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte