Skip to main content
We hebben 13 jaar geleden – met de oprichting van Flexado – al vastgesteld dat flexibiliteit in de zakelijke wereld steeds belangrijker wordt. De afgelopen vier jaar heeft het écht een vlucht genomen. Een inschrijfadres is dan ook een slimme zet voor ondernemers, zoals:

  • Freelancers.
  • MKB.
  • Digital Nomads.

Een inschrijfadres is ook relevant voor de verschillende fases waar je je als ondernemer in kunt bevinden:

  • Start-up.
  • Scale-up.
  • Corporate.

Een inschrijfadres is je eerste stap

Waarom zou je investeren in een vast kantoor tijdens de start van je onderneming?
We hebben zelf ervaren dat je je geld dan wel beter kunt gebruiken 😉
En daarbij: Waarom zou je in een vast kantoor investeren als je lang niet altijd fysiek aanwezig bent? In plaats daarvan kun je ook kiezen voor een flexibel netwerk aan werk- en vergaderruimtes.

Zelfs als je wél een vast kantoor tot je beschikking hebt voor je hoofdvestiging, kan overschakelen naar een inschrijfadres ontzettend waardevol zijn.
Zonder de hoge huurkosten van een vast kantoor kun je toch je bedrijf vestigen, maar dan met meer (financiële) ruimte om je onderneming laagdrempelig te positioneren op relevante locaties en te onderzoeken of je ook daar voet aan de grond krijgt.

Meer succes

Hierboven hebben we zomaar wat invalshoeken beschreven die laten zien dat een inschrijfadres zowel een springplank is naar nog meer succes voor je onderneming, alsook een passend alternatief voor een vast kantoor.

Is dit een oplossing waar jij warm van loopt?
Wil je de mogelijkheden voor jouw onderneming eens bespreken?
Neem dan gerust contact met ons op.