Skip to main content
Een vestigingsadres huren is wellicht niet het eerste waar je aan denkt, wanneer je je bedrijf begint. Toch kiezen de meeste ondernemers er op een gegeven moment bewust voor om een vestigingsadres af te nemen op een professionele locatie. Dit adres wordt gebruikt om je bedrijf te registreren bij de KvK en dat is niet zonder reden.

Een vestigingsadres huren om privacy te beschermen

Je mag je privéadres gebruiken als vestigingsadres. De reden dat ondernemers dit liever niet doen is omdat het woonadres hierdoor openbaar wordt. Dit betekent dat klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties je woonadres gemakkelijk online kunnen vinden.
Je vestigingsadres is ten slotte zichtbaar in het Handelsregister van de KvK en kan ook als je bezoekersadres vermeldt staan.

“Ik wil zakelijk en privé gescheiden houden en vind het fijn om zo nu en dan gewoon thuis te werken. Maar ik voel er niet veel voor om maandelijks de hoge huur voor een vast kantoor te betalen. Wat zijn mijn mogelijkheden?”

Een vast kantoor

Je kunt in plaats van je privéadres het adres van een vast kantoor gebruiken als vestigingsadres. In dit geval betaal je maandelijks hoge huurkosten. Prima als je van je kantoorruimte gebruikmaakt, maar eeuwig zonde wanneer je dat niet doet. Een vestigingsadres huren bespaart je kosten.

Een vestigingsadres

Een vestigingsadres huren op een professionele locatie is de meest flexibele en efficiënte oplossing. Je hebt dan een zakelijk adres om je bedrijf te registreren bij de KvK, met de mogelijkheid om werk- en vergaderruimtes bij te boeken wanneer nodig. Je hebt dus geen klanten meer aan je voordeur of vergaderingen aan de keukentafel 😉

Keuzevrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt

Natuurlijk heb je door een vestigingsadres te huren alsnog alle vrijheid om lekker thuis te werken, met een gerust hart op zakenreis te gaan en te werken op locatie van je klant.
Je bent niet gebonden aan een vast kantoor en maakt flexibel gebruik van de faciliteiten van je vestigingsadres.

Samenvattend, houd je zakelijk en privé gescheiden door een vestigingsadres te huren. Een vestigingsadres huren is goedkoper en flexibeler dan het huren van een vast kantoor.
Je hebt met een vestigingsadres alle vrijheid om te werken waar je maar wilt. Zo zijn werk- en vergaderruimtes bij te boeken wanneer nodig.

Sta jij op het punt om je bedrijf op te richten?
Onderzoek dan eens of een vestigingsadres huren bij je past.
We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.