Skip to main content
Je hebt als zzp’er een inschrijfadres nodig om je bedrijf te kunnen vestigen bij de KvK.
Een virtueel kantoor als inschrijfadres is de ideale oplossing, omdat je niet vastzit aan de hoge kosten van een traditioneel kantoor. Daar vertel ik je in dit artikel meer over.

Investeren in flexibiliteit

De kosten van een virtueel kantoor zijn lager dan de maandelijkse huurprijs van een traditioneel kantoor. Wanneer je het adres van een kantoorruimte gebruikt als inschrijfadres voor de KvK, betaal je altijd voor een vast aantal vierkante meters. Dit is natuurlijk prima wanneer je veel gebruik maakt van de ruimte, maar zonde als je dat niet doet. De ervaring leert ons dat de meeste zzp’ers juist flexibel willen zijn in waar en wanneer ze werken, en om die reden dus geen behoefte hebben aan een vast kantoor.

Waarom heb je een inschrijfadres nodig?

Om je bedrijf te kunnen vestigen heb je een inschrijfadres nodig, maar ook vanwege de voordelen die daarbij komen kijken:

  • Flexibiliteit: Je hebt enkel een inschrijfadres nodig om overal te kunnen werken. Bij ons boek je namelijk flexibel werk- en vergaderruimtes bij. Je betaalt dan alleen voor de ruimte wanneer je deze daadwerkelijk nodig hebt.
  • Zakelijk en privé gescheiden: Liever thuiswerken? Dat kan. Je hebt dan wel een inschrijfadres nodig om op een professionele locatie klanten en zakelijke post te kunnen ontvangen.
  • Vrijheid om te reizen: Werk je vaak op locatie van je klant? Of regelmatig in het buitenland? Dan is een inschrijfadres nodig omdat je jouw bedrijf kunt vestigen, zonder aan één plek gebonden te zijn.
  • Geld besparen: Door te betalen voor een inschrijfadres in plaats van een vast kantoor, bespaar je geld. Dit kun je natuurlijk beter investeren, zoals in de groei van je bedrijf.

Deze zzp’ers hadden ook een inschrijfadres nodig en gingen je voor

Wij begrijpen de zzp’er en waarom flexibiliteit – zeker in de opstartfase – zo belangrijk is. Je wilt een succesvolle start maken met je onderneming en niet onnodig risico nemen. We delen graag een aantal ervaringen van onze klanten, want daden zeggen nu eenmaal meer dan woorden 😉

“Zelf was ik op zoek naar een zakelijk adres voor een eenmanszaak omdat het privéadres van mijn ouders niet mogelijk was. Uit alle overwegingen heb ik gekozen voor Flexado en dat is de juiste beslissing. De communicatie is erg fijn, duidelijk en snel. Flexado heeft een gebruiksvriendelijk portaal met een fijne lay-out. Zeker een aanrader,” Glenn Nugteren.

“Fijne klantenservice en website redelijk eenvoudig, dus gebruiksvriendelijk. Dennis is heel behulpzaam. De medewerkers denken in oplossingen en zijn flexibel zodra jij als ondernemer de plannen bijstuurt. Binnen de Benelux een heel handig platform om te beginnen met een (flex)kantoorlocatie. Een mooie stepping stone voordat je een eigen kantoorpand hebt,” Sam van Nispen.

“Ik wilde graag een adres voor mijn eenmanszaak omdat ik zelf in het buitenland woon en ik ben zooo ontzettend goed geholpen door Gijs en Dennis! Er werd met mij meegedacht toen ik niet wist wat het best bij mij paste en het regelen was zo in 1 dag gepiept.
Contact was ook erg fijn. Nemen heel snel op, reageren snel op de mail en beantwoorden alle vragen! TOP service. Bedankt!!!” Chaimae Chenan.