Skip to main content
Vrijheid: het is een breed begrip en wordt door iedereen anders ervaren. Het zijn namelijk de omstandigheden van je leven, die bepalen in welke mate je vrijheid voelt. Context is key. Je eigen keuzes kunnen én durven maken, het verschil tussen iets willen en iets moeten, draagt bij aan een gelukkig leven.

En ik heb het dan niet zozeer over de kleinere, dagelijkse dingen. Want in een wereld van overvloed hebben we intussen meer dan genoeg keuzes te maken. Misschien wel teveel. Wat eten we vandaag, welke nieuwe schoenen ga ik kopen, welke serie gaan we kijken?

Nee, het draait juist om de zaken die er écht toe doen. De dingen die je leven vorm geven en het verschil maken.

Wat vind ik belangrijk, waar word ik blij van, hoe haal ik het beste uit mezelf? En heb ik genoeg invloed op het hoe, waar, wanneer en vooral ook met wie? Dat geldt dus ook voor je baan, want daar gaat meestal behoorlijk wat tijd in zitten ?.

Hoe fijn is het als je al je ambities, talenten en activiteiten perfect op elkaar kunt afstemmen. Zodat ze elkaar aanvullen en verrijken. Jou inspireren en enerveren.
En dat dat gewoon altijd kan, of je nu graag werk en privé gescheiden wilt houden of juist flexibel in elkaar wil laten overlopen. Just imagine, je komt in principe nooit meer tijd te kort, want alle tijd is van jou!

Een inzicht dat je opdoet tijdens het avondeten, onder de douche, op het terras, tijdens het boodschappen doen of gewoon onderweg ergens naartoe, kan zomaar voor een helder moment zorgen tijdens een meeting. Waardoor je opeens met dat baanbrekende idee komt. That’s the spirit! En zeg nou zelf, hoe vaak overkomt je dit als je altijd maar op dezelfde plek, in dezelfde structuur en in hetzelfde ritme zit?

Vrijer denken en doen

Kunnen leven en werken met zoveel mogelijk vrijheid vraagt uiteraard wel om facilitatie. Want hoe beter het een en ander georganiseerd is, des te meer lucht er ontstaat om optimaal te denken en te doen. En kunnen werken waar, hoe en wanneer je wilt (of juist niet) is een heerlijke formule die gegarandeerd bijdraagt aan succes. Voor jou en voor iedereen om je heen.

Geloof me, dit is echt niet alleen weggelegd voor hippe digital nomads, vrijgevochten bohemians of filosofische vrijdenkers. Met de huidige technologie en alle beschikbare flexibele faciliteiten, diensten en services is dit simpelweg voor iedereen mogelijk. Het enige dat nodig is, is een kleine mindshift en het loslaten van ingesleten routines. Wij weten waar we het over hebben, want we fixen dit al jaren voor onze klanten en voor onszelf.

We love to facilitate your success
Het faciliteren van succes door optimale keuzevrijheid, betekent voor ons dan ook alles. Daar komen we elke dag ons bed voor uit. Ook voor jou of jullie, als je dat wilt. Kijk hier maar eens even wat er allemaal mogelijk is.

Groet Lisa