Skip to main content
Heden ten dage bewegen we ons met mondkapjes door het pand, houden we 1,5 meter afstand van elkaar en reinigen we bij binnenkomst de handen. Het verloop van deze COVID-19 pandemie zorgt voor veel gezondheidsrisico’s. Weet je ook even niet hoe je met kantooroplossingen verder moet? Wij begrijpen dat en merken dat ook. Een hygiënische werkomgeving, is een van de meerdere, flexibele services waar Flexado je bij kan helpen. Wij als Flexado staan 100% voor je klaar via onze website, telefoon en chat online.

Wat zien we in de markt gebeuren?
Elk land, internationaal, wordt op een andere manier beïnvloed door COVID-19. Veel van onze fysieke huurders van een kantoorruimte of werkplek bleken prima opgewassen tegen de impact van Corona. Tegelijkertijd zien we bedrijven een zware tijd doormaken. Flexado is alert voor de nieuwe manier van werken. Flexado heeft eigen werknemers ook in verband met COVID-19 met sommige dagen thuiswerken. Ben je op zoek naar een nieuwe manier van werken? Wil je ook een professionele uitstraling voor je bedrijf? Dat kan met de verschillende flexibele services van Flexado. Waar dan ook.

We hebben de oplossingen voor je, bijvoorbeeld starten met veilig vergaderen! Om de gezondheid en veiligheid van mensen in de hele EU te beschermen is informatie blijven delen met elkaar belangrijk. Neem voor meer informatie over de status van een specifiek Flexado-center contact op met een van onze experts via hello@flexado.com  of bel ons via 085-3032500.