Skip to main content
Hoe zorg je ervoor dat je beter scoort in de resultaten van Google? Hoe krijg je meer potentiële klanten op je website? En hoe zorg je ervoor dat je uiteindelijk meer omzet draait? Dit zijn vragen die tegenwoordig alle ondernemers en bedrijven bezig houden. Dit is allemaal afhankelijk van de basis: Online vindbaarheid. Er zijn talloze websites en bedrijven die zich bezighouden met online vindbaarheid, maar wist je dat je deze ook kunt vergroten met een virtueel kantoor? Hieronder bespreken we 4 manieren waarop een virtueel kantoor je online vindbaarheid kan vergroten.
1. Locatie suggesties door Google

Vergroot je vindbaarheid door als suggestie naar voren te komen. Google toont namelijk eerst bedrijven die in de buurt zijn. Met een virtueel kantoor is de lokale markt dus binnen handbereik en kun je zonder hoge marketingkosten je beoogde doelgroep direct aanspreken. Kortom, direct meer verkeer naar je site.

2. Bedrijfslocatie op Google Maps

Veel van onze klanten gebruiken het zakelijke adres voor hun vindbaarheid op Google Maps. Door je bedrijfslocatie aan Google Maps toe te voegen zul je als suggestie sneller naar voren komen en is de kans groter dat potentiële klanten op jouw bedrijfspagina komen. Daarnaast weten klanten je dan ook meteen te zitten, dit geeft vaak een vertrouwd gevoel.

3. SEO met je virtuele kantoor

Vind je online vindbaarheid in jouw gewenste regio. Dit heeft alles te maken met SEO. Search Engine Optimization. (zoekmachine optimalisatie) Hieronder vallen alle activiteiten die bedoeld zijn om je webpagina zo hoog mogelijk te laten scoren in een zoekmachine. We zullen het technische aspect achterwege laten, maar waar het op neer komt is dat het toevoegen van een professioneel zakelijk adres direct zorgt voor een hogere score in Google. Je scoort hoger in de zoekmachine, en de kwaliteit van de clicks ligt aanzienlijk hoger.

4. Een lokale uitstraling in een samenleving van gewenning

Dit punt gaat niet per se over online vindbaarheid maar is daarom niet minder belangrijk. Wanneer potentiële klanten je eenmaal gevonden hebben is het natuurlijk ook belangrijk dat ze op je website terecht komen, zodat je ze daar kunt overtuigen voor jouw producten of diensten te kiezen. Mensen zijn gewenningsdieren en herkenning is een van de belangrijkste factoren in het verkoopproces. Daarom zullen we altijd geneigd zijn te kopen bij iemand uit de buurt, iemand die we kennen of van iemand in wie we onszelf herkennen. Hierin zit het voordeel van een virtueel kantoor. Niet alleen ben je sneller vindbaar, je hebt ook een lokale en professionele uitstraling met een regionaal telefoonnummer. Je hebt hiermee direct een voorsprong op de lokale markt. Klanten kunnen niet wachten om met jou zaken te doen!

Benieuwd wat een virtueel kantoor voor jouw online vindbaarheid kan betekenen?
Neem contact op met een van onze adviseurs via hello@flexado.com of bel ons via 085-3032500.