Skip to main content

Gaat je bedrijf veranderen van fysieke locatie? Regel dan een zakelijk postadres op één van onze locaties, om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke poststukken misloopt terwijl je aan het verhuizen bent.
Ben je leverancier van fysieke producten dan is het natuurlijk helemaal een must 😉 Bijvoorbeeld om retourzendingen te kunnen ontvangen.

Daarnaast hebben je klanten alsnog een (tijdelijk) bezoekadres én de receptie kan telefoontjes voor je aannemen.

In dit artikel beschrijven we de meest relevante voordelen van een zakelijk postadres, in het geval van een bedrijfsverhuizing.

De voordelen van een zakelijk postadres

Een zakelijk postadres heeft veel voordelen ten aanzien van zakelijke uitstraling, bereikbaarheid en flexibiliteit.

Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • De mogelijkheid om een locatie te kiezen die bij je zakelijke uitstraling past.
  • Op locatie is altijd een bemande receptie aanwezig.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van professionele telefoonbeantwoording.
  • Flexibel, en enkel wanneer nodig, werk- en vergaderruimtes bijboeken.

In het geval van een verhuizing willen we echter twee belangrijke voordelen uitlichten:

1. Voorkom verlies van belangrijke poststukken

Een verhuizing kan chaotisch zijn en het is mogelijk dat post en pakketten verloren gaan of vertraagd raken tijdens het proces. Met een zakelijk postadres heb je een centrale locatie tot je beschikking voor het ontvangen en beheren van belangrijke poststukken en leveringen. Er is altijd iemand aanwezig om je post aan te nemen. Hierdoor wordt het risico op verlies geminimaliseerd.

2. Behoud je bedrijfsimago

Een verhuizing kan van invloed zijn op hoe klanten je bedrijf waarnemen. Een zakelijk postadres kan de gevolgen hiervan voor hen zoveel mogelijk inperken, omdat je nog steeds een representatief post- en bezoekersadres beschikbaar stelt.
Zo kun je onverhinderd gebruik van je diensten garanderen.

Verhuizen brengt altijd enige onderbreking met zich mee in de bedrijfsactiviteiten. Een zakelijk postadres minimaliseert het effect hiervan, want het is een toegankelijk adres voor zakelijke correspondentie en post. Hierdoor kun je je concentreren op de verhuizing zelf, wetende dat belangrijke zakelijke communicatie intact blijft en je klanten een vast bezoekersadres hebben.

We love to facilitate your success, neem daarom gerust contact met ons op om eens te sparren.