Skip to main content

Zakelijk postadres: werk en privé scheiden

Met een zakelijk postadres ontvang je zakelijke correspondentie. Zo houd je niet alleen zakelijk en privé gescheiden, maar met een dergelijk postadres heb je ook een professioneel bezoekersadres. Een zakelijk postadres staat professioneel op al je communicatiemateriaal. Met een postadres aanvragen heb je meer ruimte om te focussen op de groei van je bedrijf.

Dit zijn de voordelen van een zakelijk postadres

Met een postadres ontvang je post, pakketten en andere goederen in goede orde en het is geschikt voor zakelijke transacties.

  • Een zakelijk postadres garandeert privacy voor je onderneming, omdat het niet verbonden is aan je huisadres of – als je dat wenst – zelfs niet aan je bedrijfsvestiging.
  • Een zakelijk adres maakt het makkelijker voor klanten om goederen en post te verzenden die niet bij de bedrijfsvestiging kunnen worden afgeleverd.
  • Het kan helpen bij het verhogen van de klanttevredenheid en vertrouwen, omdat het een toegankelijk en professioneel adres is.
  • Eenvoudig post en goederen ontvangen en verzenden, omdat het een centrale locatie is van waaruit post en goederen verzonden kunnen worden.
Start direct

Wat is een zakelijk postadres?

Met een postadres voor je bedrijf ontvang je correspondentie op een professionele bedrijfslocatie in plaats van je huisadres. Vraag je een adres aan dat óók geschikt is voor de Kamer van Koophandel? Dan heb je een inschrijfadres om je bedrijf te vestigen.

Professionele en zakelijke uitstraling

Op de locatie van jouw postadres is altijd een bemande receptie aanwezig, bijvoorbeeld voor het ontvangen van je bezoek. Eventueel kun je ook nog gebruik maken van andere faciliteiten. Dat betekent ook professioneel ontmoeten in aanwezige vergader- of werkruimtes.

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Een postadres voor je bedrijf is bij ons binnen 24 uur geregeld. Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte