Skip to main content

Zakelijk postadres: werk en privé scheiden

Met een zakelijk postadres ontvang je al je zakelijke correspondentie op één centrale plek en het is een professioneel bezoekersadres voor je klanten. Laat je post volgens jouw instructies afhandelen, loop nooit meer belangrijke documenten mis en houd zakelijk en privé gescheiden. Via onderstaande knop kies je uit 189 locaties een adres dat het beste bij jouw bedrijf past.

De voordelen van een zakelijk postadres:

  • Met een postadres ontvang je post, pakketten en andere goederen op een veilige en professionele locatie.
  • Een zakelijk postadres garandeert privacy voor je onderneming, omdat het niet verbonden is aan je huisadres of – als je dat wenst – zelfs niet aan je bedrijfsvestiging.
  • Een zakelijk adres maakt het makkelijker voor klanten om goederen en post te verzenden die niet bij de bedrijfsvestiging kunnen worden afgeleverd.
  • Een zakelijk adres verhoogt de klanttevredenheid en wekt vertrouwen, omdat het een toegankelijk en professioneel adres is.
  • Een postadres is ook uitermate geschikt voor ondernemers die veel op reis zijn en daardoor niet altijd in de gelegenheid om zelf post aan te nemen.
Start direct

Wat is een zakelijk postadres?

Met een postadres voor je bedrijf ontvang je correspondentie op een professionele bedrijfslocatie in plaats van je huisadres. Vraag je een adres aan dat óók geschikt is voor de Kamer van Koophandel? Dan heb je een inschrijfadres om je bedrijf mee te vestigen. Een zakelijk postadres staat daarnaast professioneel op al je communicatiemateriaal. Je kunt altijd uitgaan van de beste locaties en gerenommeerde business centers.

Professionele uitstraling

Op de locatie van jouw postadres is altijd een bemande receptie aanwezig. Voor het verwerken van je post en ontvangen van eventueel bezoek. Optioneel maak je gebruik van andere zakelijke faciliteiten, zoals telefoonbeantwoording, een zakelijk telefoonnummer en het flexibel bijboeken van de aanwezige werk- en vergaderruimtes. Bij ons heb je maximale keuzevrijheid om een pakket op maat samen te stellen.

Wil je meer weten over een zakelijk postadres?
Lees dan op deze pagina verder.

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Een zakelijk postadres als tijdelijke oplossing?

Stel je bedrijf gaat verhuizen, dan wil je dat leveranciers en klanten altijd een toegankelijk adres hebben, zodat alle zakelijke correspondentie en interactie onverhinderd kunnen doorlopen. Dan is een zakelijk postadres een passende oplossing. Omdat je nog steeds een representatief post- en bezoekersadres beschikbaar stelt, kun je óók onverhinderd gebruik van je diensten garanderen. Zeker wanneer je zelf leverancier van fysieke producten bent.

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Een postadres voor je bedrijf is bij ons binnen 24 uur geregeld. Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte