Skip to main content

Postadres aanvragen

Postadres aanvragen om al je zakelijke correspondentie te ontvangen? Zo houd je niet alleen zakelijk en privé gescheiden, maar met een postadres heb je ook een professioneel bezoekersadres. Een zakelijk postadres staat professioneel op al je communicatiemateriaal. Met een postadres aanvragen heb je meer ruimte om te focussen op de groei van je bedrijf.

Start direct

Wat is een zakelijk postadres?

Een postadres aanvragen resulteert erin dat je correspondentie op een andere locatie dan je huisadres ontvangt. Kies je nu voor een zakelijk postadres dat óók geschikt is voor de Kamer van Koophandel? Dan heb je een inschrijfadres om je bedrijf te vestigen. Dit vormt de basis van je virtueel kantoor.

Een postadres aanvragen? Dit zijn de voordelen

Met een zakelijk postadres ontvang je post, pakketten en andere goederen in goede orde en het is geschikt voor zakelijke transacties.

  • Een postadres garandeert privacy voor je onderneming, omdat het niet verbonden is aan je huisadres of – als je dat wenst – zelfs niet aan je bedrijfsvestiging.
  • Een zakelijk adres maakt het makkelijker voor klanten om goederen en post te verzenden die niet bij de bedrijfsvestiging kunnen worden afgeleverd.
  • Het kan helpen bij het verhogen van de klanttevredenheid en vertrouwen, omdat het een toegankelijk en professioneel adres is.
  • Eenvoudig post en goederen ontvangen en verzenden, omdat het een centrale locatie is van waaruit post en goederen verzonden kunnen worden.
Start direct

Professionele en zakelijke uitstraling met een zakelijk postadres

Op de locatie van jouw zakelijk postadres is altijd een bemande receptie aanwezig, bijvoorbeeld voor het ontvangen van je bezoek. Eventueel kun je ook nog gebruik maken van andere faciliteiten. Dit betekent ook professioneel ontmoeten in aanwezige vergader- of werkruimtes.

Wil je meer weten over het aanvragen van een postadres?
Lees er alles over op deze pagina.

Waarom een postadres aanvragen bij Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom mag je van ons het volgende verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Een postadres aanvragen is bij ons binnen 24 uur geregeld. Je stelt zelf veilig en online je pakket samen en natuurlijk helpen wij je graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte aanvragen