Skip to main content
Flexado is de aanbieder van flexibele kantooroplossingen zoals virtuele kantoren, vergaderruimtes & werkplekken. Om je eens mee te nemen in de wereld van kantooroplossingen, zie hieronder een reeks aan voordelen van Flexado.
Welke voordelen heb je met vergaderruimtes?
 • Bij Flexado kun je gebruikmaken van volledig ingerichte vergader- en spreekruimtes. Door ons brede netwerk aan vergaderlocaties kunnen wij voor jou de beste locaties aanbieden. Waar en wanneer je maar wilt.
 • Vergaderen zonder zorgen. Al onze vergader- en/of spreeklocaties zijn professioneel ingericht met alle bijhorende faciliteiten. Denk hierbij aan uitstekende wifi, audiovisuele middelen, catering etc… Flexado inventariseert je wensen en biedt je passende ruimtes en locaties aan. Wij vinden deze persoonlijke aanpak belangrijk.
 • Een gehele dag vergaderen of snel een uur. Alles kan bij Flexado. Spreek af op een van onze honderden locaties wereldwijd. Zoek met onze stijlfilters de juiste locatie voor je met het “wow-effect”! Wil je afspreken met 2 of met 50 personen? Dat is geen probleem. Je hebt de mogelijkheid als gehele groep of in opgesplitste groepen te vergaderen. Ideaal voor trainingen, brainstormsessies of vergaderingen. Wij denken graag met je mee.
Welke voordelen heb je met werkplekken?
 • Flexado biedt je compleet ingerichte werkplekken, spreekruimtes en dagkantoren waar je andere professionals kunt ontmoeten en kunt netwerken of waar je juist in alle privacy kunt werken. Je kunt kiezen voor een privékantoor voor een dag of voor flexibele werkplekken gedurende een dag(deel), week, maand of langere periode.
 • Door deze flexibele kantooroplossing bespaart u geld en het geeft u de vrijheid die u wilt. De flexibele werkplekken zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook is het mogelijk om plaats te nemen in de businesslounges om te ontspannen, bij te praten of mensen te ontmoeten. Alle werkplekken zijn uitgerust met een goede wifiverbinding en de benodigde faciliteiten.
 • Combineer je werkplek met een van onze virtueel kantoordiensten voor de perfecte zakelijke uitstraling. Kies bijvoorbeeld uit één van onze honderden zakelijke post-en/of bezoekadressen of maak gebruik van de nieuwste telefoontechniek en ben altijd bereikbaar met ons VoIP-platform in de cloud.
Welke voordelen heb je met een virtueel kantoor?
 • Met een virtueel kantoor heb je de uitstraling van een professioneel kantoor maar zonder de hoge kosten daarvan;
 • Er zijn geen langlopende huurcontracten zoals er is voor fysieke kantoorruimte. Dit verkleint het risico omdat je niet langdurig aan een contract bent verbonden;
 • Al je post kan aangenomen worden op een zakelijk adres;
 • Een virtueel kantoor is perfect voor diegene die op afstand willen werken. Een virtueel kantoor bied je de flexibiliteit om overal te werken. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding;
 • Altijd bereikbaar op een lokaal telefoonnummer;
 • Een regionaal bedrijfstelefoonnummer kan je bedrijf helpen meer lokale klanten te werven. Een lokaal nummer wordt betrouwbaarder en persoonlijker beschouwd voor lokale klanten in vergelijking met een onherkenbaar nummer;
 • Kun je zelf niet altijd de telefoon opnemen? Dan kun je gebruik maken van de extra diensten zodat de telefonisten je telefoontjes professioneel afhandelen;
 • Heb je zo nu en dan afspraken met klanten? Dan kun je ook gebruik maken van de vergaderruimtes op locatie;
 • Met een virtueel kantoor kun je je bedrijf uitbreiden zonder naar een groter kantoor te hoeven verhuizen. Dit is een goedkoper en een stressvrij alternatief voor traditionele expansie;
 • Omdat ruimte geen beperkende factor is, kunnen groeiende bedrijven een virtueel kantooradres gebruiken om een aanwezigheid op een nieuwe locatie te vestigen of om meerdere kantoren in het hele land te hebben en de markt daaruit te testen zonder kosten van een verhuizing naar dat gebied.

Samengevat biedt Flexado de volgende diensten: Een zakelijk postadres, zakelijke telefonie, telefoonbeantwoording, vergaderruimte, werkplekken, kantoorruimte huren en de flexashop. Overtuigd dat bijvoorbeeld een virtueel kantoor u veel voordelen kan opleveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via hello@flexado.com of bel ons via 085-3032500.