Skip to main content
Consumenten en organisaties vinden het steeds belangrijker om op een bewuste en verantwoorde manier te besteden. Het gaat hierbij om het maken van doordachte aankoopbeslissingen die goed zijn voor jou en de samenleving. Het betekent dat je nadenkt over waar je je geld aan besteedt, wat de gevolgen zijn van je aankopen en hoe je met je geld kan bijdragen aan een betere toekomst. Daarbij zijn twee zaken essentieel: duurzaamheid en transparantie.

Trend: Inspired Action

Het maken van duurzame keuzes, die toekomstige generaties niet in gevaar brengen, draagt bij aan een gevoel van veiligheid in een wereld die steeds complexer en onzekerder wordt. Om de juiste keuzes te kunnen maken is transparantie door bedrijven wel een vereiste. Missen we dat? Dan gaan we zelf actie ondernemen.

Volgens Melanie Rieback is ‘ondernemen een van de meest effectieve vormen van activisme,’ (Roeters, 2022), want een gat in het systeem biedt marktkansen. Voor jouw als ondernemer is dit de mogelijkheid om het anders te doen.

Onze filosofie sluit hierop aan. Met freedom of choice geven we ons bloot, want we leggen een flink pallet aan keuzes bij jou neer. Wij zijn eerlijk en open over wat we doen en bieden, zodat jij goed geïnformeerd jouw aankoop kunt doen.

Als expert op het gebied van virtuele kantoren helpen wij ondernemers om hun bedrijf te laten groeien zonder daarvoor een fysieke locatie te moeten hebben. We helpen jou om je milieu-impact te verminderen, bijvoorbeeld doordat je met een virtueel kantoor minder energie verbruikt en minder reist.

Wil je meer weten over een virtueel kantoor?
Dan moet je vooral even doorklikken.

We love to facilitate your success!

Roeters, S. (2022, 7 december). Melanie Rieback hackt de markt: ‘Ondernemen is een van de meest effectieve vormen van activisme’. Vrij Nederland. Geraadpleegd op 18 januari 2023, van https://www.vn.nl/melanie-rieback-ondernemen-activisme/