Skip to main content

Een briefadres in Rotterdam

Een briefadres in Rotterdam is een adres waar je post kunt ontvangen, maar waar je niet daadwerkelijk gevestigd bent. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je als ondernemer veel onderweg bent en daardoor niet altijd aanwezig op een vaste locatie. Zo kun je toch op een centrale plek je post ontvangen. Ook dan is het fijn als je kunt kiezen voor een adres dat bij de uitstraling van jouw bedrijf past. Via onderstaande knop kies je uit maar liefst 189 adressen in Nederland.

Waarom een briefadres in Rotterdam

Een reden waarom je zou kunnen kiezen voor een briefadres in Rotterdam is vanwege de mogelijkheid om privacy te waarborgen en persoonlijke informatie te beschermen. Met een zakelijk adres voor het ontvangen van je post, hoef jij je huisadres hier niet langer voor te gebruiken. Zodoende houd je zakelijk en privé gescheiden.

Je ontvangt post op een veilige locatie, vanwaar je ook nog eens efficient goederen kunt doorsturen naar bijvoorbeeld zakelijke relaties. In ieder geval handelen wij de post geheel volgens jouw instructies af. Nog een bijkomend voordeel: vanwege zijn centrale ligging is een adres in Rotterdam aantrekkelijk voor je leveranciers.

De voordelen van een briefadres in Rotterdam

  • Professionele uitstraling: Met een briefadres in Rotterdam kun je jouw bedrijf een professionele uitstraling geven, omdat Rotterdam een belangrijke en dynamische stad is in Nederland en internationaal bekend is.
  • Kostenbesparing: Een briefadres is kostenbesparend omdat je geen huur of onderhoudskosten hoeft te betalen voor een fysieke werkruimte. Dit kan vooral gunstig zijn voor start-ups en zzp’ers die net begonnen zijn en (nog) geen kantoorruimte nodig hebben.
  • Privacybescherming: Een briefadres biedt privacybescherming, omdat jouw persoonlijke adres niet in openbare registers wordt opgenomen. Zo blijft je thuisadres privé. Het gemak dat hierbij komt kijken, is dat je je post op een centrale locatie kunt ophalen.
Start direct

Wil je meer weten over het afnemen van een briefadres in Rotterdam?
Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina.

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte