Skip to main content

Een briefadres in Amsterdam

Een briefadres in Amsterdam is een adres waar je post kunt ontvangen, maar waar je niet daadwerkelijk gevestigd bent. Zo kun je toch op een centrale plek je post ophalen. Dit is vaak een uitkomst voor ondernemers die veel onderweg zijn of die geen vaste kantoor of werkruimte hebben. Ook dan is het fijn als je kunt kiezen voor een adres dat bij de uitstraling van jouw bedrijf past.

Waarom een briefadres in Amsterdam

Met een zakelijk briefadres in Amsterdam kun je jouw persoonlijke adres buiten de openbare registers houden, terwijl je toch officiële post ontvangt op een veilige locatie.

Het gaat dan om zakelijke briefadressen op locatie bij een van onze business centers. Een reden waarom je zou kunnen kiezen voor een briefadres in Amsterdam is vanwege de mogelijkheid om privacy te waarborgen en persoonlijke informatie te beschermen.

De voordelen van een briefadres in Amsterdam

  • Professionele uitstraling: Met een briefadres in Amsterdam kun je jouw bedrijf een professionele uitstraling geven, omdat Amsterdam een belangrijke en dynamische stad is in Nederland en internationaal bekend is.
  • Kostenbesparing: Zeker voor start-ups en zzp’ers is een briefadres een kostenbesparende oplossing, omdat je geen huur of onderhoudskosten hoeft te betalen – voor een fysieke werkruimte – om toch post op een professionele locatie te ontvangen. Heb je niet een vaste werkplek of kantoorruimte nodig, dan staat een briefadres wel professioneel op je communicatiemateriaal.
  • Flexibiliteit: Een briefadres biedt flexibiliteit omdat je niet gebonden bent aan een werkplek of vaste kantoorruimte. Je kunt nog steeds werken waar en wanneer je maar wilt en je persoonlijke adres gescheiden houden van je zakelijke post. Simpelweg door een briefadres te nemen op een van onze business locaties om al je zakelijke correspondentie te ontvangen.
Start direct

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte