Skip to main content

Een briefadres aanvragen voor ondernemers

Is het voor jou belangrijk om zakelijk en privé gescheiden te houden? Wil je een zakelijk adres kunnen vermelden op je website en visitekaartjes? En niet langer gebruik maken van je huisadres voor zakelijke doeleinden? Vraag dan een briefadres aan. Via onderstaande knop kies je uit minstens 189 locaties in Nederland.

Een briefadres aanvragen houdt het volgende in

Ben je op zoek naar een briefadres voor je bedrijf? Bij ons vind je de locatie die bij je past. Het gaat altijd om professionele locaties wereldwijd, met een sterke zakelijke uitstraling, voor het ontvangen van al je zakelijke correspondentie.

Naast het afnemen van een briefadres kun je kiezen voor een volledig zakelijk adres, geschikt als vestigingsadres voor de KvK. Op je locatie kun je ook gebruik maken van verschillende aanvullende diensten, zoals telefoonbeantwoording of een zakelijk telefoonnummer.

De voordelen van een briefadres

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van een briefadres, zoals:

  • Flexibiliteit: De ideale oplossing voor als je als ondernemer veel onderweg bent of werkt vanuit verschillende locaties. Je hoeft namelijk niet gebonden te zijn aan een fysiek kantoor, om toch al je zakelijke post te kunnen ontvangen.
  • Postbehandeling: Wij handelen je post volgens jouw wensen af. Zo heb jij er geen omkijken naar en loop je nooit post mis.
  • Vestigingsadres: In sommige gevallen kan een zakelijk briefadres fungeren als een officieel vestigingsadres voor de KvK.
  • Privacy: Je hoeft geen thuisadres te gebruiken en beschermt zo je privacy en dat van eventuele medewerkers.
  • Scheiding zakelijk en privé: Je houdt zakelijke en persoonlijke post gescheiden, wat handig kan zijn voor de administratie en belastingaangifte.
Start direct

Wil je meer weten over het aanvragen van een briefadres?
Op deze pagina lees je er alles over.

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte