Skip to main content

Ben je ondernemer? Heb je internationale ambities?
Voor ondernemers met internationale ambities is een zakelijk postadres van onschatbare waarde. Het stelt je in staat om aanwezig te zijn in andere landen, zonder de kosten van het openen van fysieke kantoren. Dat lichten we in dit artikel verder toe.

Aanwezig zijn met een zakelijk postadres?

Een zakelijk postadres doet ook dienst als een bezoekersadres.
De bemande receptie van je zakelijk adres zal je post, klanten én leveranciers ontvangen.
Je kunt dus post laten verwerken en met een lokale doelgroep communiceren. Dit vormt de basis voor een strategisch onderzoek, waarin je de mogelijkheid hebt om te ontdekken of de regio van je postadres ook een gunstig afzetgebied is.

Dit levert het je op

Een aantal zaken worden makkelijker.
We lichten er drie toe:

  • Lokaal marktonderzoek.
  • Flexibel werk- en vergaderruimtes bijboeken.
  • Vertrouwen van partners en investeerders.

Lokaal marktonderzoek: Met een zakelijk postadres kun je lokale marktonderzoeken uitvoeren en de zakelijke kansen in een nieuwe regio evalueren, voordat je investeert in een vast kantoor. Dit helpt je bij het nemen van weloverwogen beslissingen over internationale expansie.

Flexibel werk- en vergaderruimtes bijboeken: Wanneer je vaststelt dat de regio van je zakelijk adres inderdaad gunstig is om zaken te doen, dan kan toegang tot vergaderruimtes erg belangrijk zijn. Ook dit is mogelijk, indien je kiest voor een locatie die werk- en vergaderruimtes beschikbaar heeft.

Vertrouwen van partners en investeerders: Als je internationale partners of investeerders wilt aantrekken, kan een zakelijk postadres in de betreffende regio aantonen dat je serieus bent over je zakelijke activiteiten daar. Hiermee vergroot je de kans dat partners en investeerders geïnteresseerd raken en, nog belangrijker, vertrouwen in je krijgen. Daarbij kun je makkelijker schakelen en fysiek vergaderen op het moment dat je een zakelijk postadres hebt.

Kortom, een zakelijk postadres biedt ondernemers de mogelijkheid om een internationale aanwezigheid te creëren en uit te breiden zonder de kosten van het openen van fysieke kantoren in elk land of elke regio waarin je actief wenst te zijn. Strategisch gezien doe je er dus goed aan een zakelijk adres te huren, wanneer je wilt groeien en de ambitie hebt om internationaal uit te breiden.