Skip to main content

Zakelijk inschrijfadres: werk en privé scheiden

Je bedrijf vestigen bij de KvK? Al je zakelijke correspondentie op dit adres ontvangen? Tegelijkertijd een professioneel bezoekersadres tot je beschikking hebben? Dat kan met een zakelijk inschrijfadres, waardoor je niet langer gebruik hoeft te maken van je huisadres. Houd zakelijk en privé gescheiden. Kies uit 189 locaties. Vind jouw adres via onderstaande knop.

Wat is een zakelijk inschrijfadres?

Een zakelijk inschrijfadres vormt de basis van een virtueel kantoor. Het is een adres waarmee je je bedrijf kunt vestigen bij de KvK en ook meteen een post- en bezoekersadres. Het betreft altijd een professioneel adres op locatie van een gerenommeerd business center. Vermeld je adres dus met een gerust hart op al je communicatiemateriaal, voor een sterke zakelijke uitstraling.

Met een zakelijk inschrijfadres voorzie je in alle praktische voorwaarden voor een succesvolle start – of uitbreiding – van je bedrijf. In het laatste geval is het gebruik van een zakelijk inschrijfadres een efficiënte manier om meerdere vestigingen te openen zonder onnodig risico, omdat je niet vastzit aan een traditioneel kantoor. Zo heb je meer ruimte om te focussen op de groei van je bedrijf. En stel dat je virtuele kantoor over een tijdje niet meer helemaal past bij je bedrijf? Dan kun je jouw pakket flexibel en eenvoudig aanpassen. Bij ons heb je maximale keuzevrijheid.

De voordelen van een zakelijk inschrijfadres:

  • Met een inschrijfadres ontvang je post, pakketten en andere goederen altijd op één centrale plek.
  • Een inschrijfadres garandeert privacy voor je onderneming, omdat het niet verbonden is aan je huisadres.
  • Een zakelijk adres verhoogt klanttevredenheid en wekt vertrouwen, omdat het een professioneel adres is en voor bezoekers toegankelijk.
  • Andere zakelijke faciliteiten zijn binnen handbereik. Denk dan aan de bemande receptie, telefoonbeantwoording, een zakelijke telefoonnummer en het flexibel bijboeken van vergaderruimtes of werkruimtes.
Start direct

Wil je meer weten over een zakelijk inschrijfadres?
Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina.

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte