Skip to main content

Succesvol ondernemen met een zakelijk adres

Wil jij je bedrijf vestigen bij de KvK? Zakelijke correspondentie op dit adres ontvangen? Een professioneel bezoekersadres tot je beschikking hebben? Met een zakelijk adres voorzie je in dit alles. Voor deze flexibele oplossing kies je uit 189 locaties in Nederland en heb je gegarandeerd een adres dat bij je zakelijke uitstraling past. Start direct met het samenstellen van je adres, via de knop hieronder.
Start direct

Wat is een zakelijk adres?

Een zakelijke adres vormt de basis van je virtueel kantoor. Het is een adres waarmee jij je bedrijf kunt inschrijven bij de KvK en het is een post- en bezoekersadres. Dit staat volledig los van je huisadres. Zodoende houd je zakelijk en privé ook nog eens gescheiden.

Met een zakelijk adres kun je dus zowel je bedrijf vestigen als correspondentie én bezoekers op dit adres ontvangen. Dit staat ook nog eens professioneel op al je communicatiemateriaal. Zo zijn de belangrijkste stappen, voor een succesvolle start van je onderneming, meteen gezet. Je hebt dan meer ruimte om te focussen op de groei van je bedrijf. Je kunt je adres verder compleet maken met aanvullende diensten, zoals een zakelijk telefoonnummer, telefoonbeantwoording, flexibel bijboeken van werk- en vergaderruimtes. Zelfs doorgroeien naar een vaste kantoorruimte is mogelijk.

De voordelen van een zakelijk adres:

  • Een adres garandeert privacy voor je onderneming, omdat het niet verbonden is aan je huisadres.
  • Een zakelijk adres verhoogt klanttevredenheid en vertrouwen, omdat het een toegankelijk en professioneel adres is.
  • Met een adres voor je zaak ontvang je post, pakketten en andere goederen in goede orde en het is geschikt voor zakelijke transacties.
  • Het adres stelt je in staat eenvoudig post en goederen te ontvangen en verzenden.
  • Andere zakelijke faciliteiten zijn binnen handbereik. Denk dan aan de bemande receptie, telefoonbeantwoording, vergaderruimtes en flexwerkplekken.
Start direct

Wil je meer weten over een zakelijk adres?
Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina.

Waarom Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom mag je van ons het volgende verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte aanvragen