Skip to main content

Een postadres voor de KvK

Wil jij zakelijke correspondentie op een professioneel adres ontvangen? Dan heb je een zakelijk adres nodig om op te geven als postadres voor de KvK. Dit postadres kun je doorgaans óók gebruiken als bezoekersadres, zodat je zakelijke relaties altijd op een professionele locatie kunt ontmoeten. Via onderstaande knop kies je uit 189 locaties in Nederland, een adres dat bij jouw bedrijf past.

Postadres KvK voordelen:

  • Privacy: Met een postadres gebruik je een zakelijk adres om post te ontvangen, maar ook bezoekers wanneer nodig. Zo voorkom je ongewenst bezoek aan je voordeur.
  • Professionaliteit: Met een postadres garandeer je een professionele uitstraling, omdat het een erkent zakelijk adres is dat kan worden gebruikt op officiële documenten en op al je communicatiemateriaal.
  • Lokale aanwezigheid: Als je jouw bedrijf wil vestigen in een andere stad of regio, kan een postadres in die regio helpen om een lokale aanwezigheid te creëren. Dit kan nuttig zijn bij het aantrekken van klanten en partners in die regio.
  • Flexibiliteit: Met een postadres ben je niet gebonden aan een fysieke locatie. Dit is voordelig als je veel onderweg bent, vanuit huis werkt of als je bedrijf meerdere vestigingen heeft. Je kunt de post op één centrale plaats ontvangen en laten doorsturen naar de gewenste locatie.
Start direct

KvK postadres ondernemers

Een postadres wordt meestal gebruikt door bedrijven en ondernemers die geen vaste kantoorruimte hebben, veel onderweg zijn of die hun privéadres willen beschermen. Zo kan een postadres dus handig zijn als je bijvoorbeeld een eenmanszaak hebt en vanuit huis werkt, maar ook als je een gevestigd bedrijf bent dat efficient post wil verzenden en zodoende voor een postadres in een centraal gelegen regio kiest.

Door een postadres te gebruiken, hoef je je privéadres niet openbaar te maken. Dit beschermt je privacy wanneer je vanuit huis werkt.
In plaats van dat je bedrijfsadres je woonadres is, kun je jouw postadres bij een gerenommeerd business center vermelden voor een professionele uitstraling.

Wil je meer weten over een postadres voor de KvK?
Lees er alles over op deze pagina.

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte