Skip to main content

Een postadres voor de KvK

Wil jij zakelijke correspondentie op een professioneel zakelijk adres ontvangen? Dan heb je een zakelijk adres nodig om op te geven als postadres voor de KvK. Dit postadres kun je doorgaans óók gebruiken als bezoekersadres, zodat je zakelijke relaties altijd op een professionele locatie kunt ontmoeten.

De voordelen van een postadres voor KvK

  • Privacy: Met een postadres gebruik je een zakelijk adres om post te ontvangen, maar ook bezoekers wanneer nodig. Zo voorkom je ongewenst bezoek aan je voordeur.
  • Professionaliteit: Met een postadres garandeer je een professionele uitstraling, omdat het een erkent zakelijk adres is dat kan worden gebruikt op officiële documenten en in communicatie.
  • Lokale aanwezigheid: Als je jouw bedrijf wil vestigen in een andere stad of regio, kan een postadres in die regio helpen om een lokale aanwezigheid te creëren. Dit kan nuttig zijn bij het aantrekken van klanten en partners in die regio.
Start direct

Wij vertellen je graag meer over onze postadressen

Heb je nog vragen over het gebruik van een postadres voor een inschrijving bij de KvK? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact

Meest gestelde vragen

Moet ik een fysieke locatie hebben om een postadres bij de KvK te krijgen?
Is dit verplicht voor mijn bedrijf en zijn er eventuele wettelijke vereisten waaraan ik moet voldoen? Zijn er bepaalde beperkingen of voorwaarden waarmee ik rekening moet houden bij het gebruik van een postadres voor de KvK?

Waarom kiezen voor Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Binnen 24 uur geregeld!

Je stelt zelf veilig en online je pakket samen, maar natuurlijk helpen wij je ook graag verder door een offerte op maat te maken.

Start directOfferte