Skip to main content
We love to facilitate your success, daarom zijn wij per direct op zoek naar een collega die de rol van COMMERCIAL HERO in no time kan oppakken.

We zijn op zoek naar iemand die weet wat verkopen is. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van omzetdoelstellingen, de klanttevredenheid en hebt een echte winnaarsmentaliteit! Als Hero ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, brokers en partners en zorg je voor een tijdige en juiste afwikkeling van inkomende (sales en klant) vragen.

Plaats:
Uden

Aantal uren:
40 uur

Soort dienstverband:
Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris:
€ 2.200 – € 3.200

Flexado?

Flexado is een internationaal, online vastgoedbedrijf met een informeel team. Samen met meer dan 3.500 business partners wereldwijd, voorzien we onze klanten van flexibele kantooroplossingen. Daarbij kun je denken aan virtuele kantoren, werkplekken, vergaderruimtes, kantoorruimtes en andere aanvullende diensten zoals telefonie en telefoonbeantwoording.

Deze markt is door alle recente economische ontwikkelingen hard gegroeid en Flexado heeft daarin een leiderschapspositie in Europa weten te bemachtigen. De ontwikkelingen staan echter niet stil. Flexado ziet met marktposities in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, maar ook in India, de VS en Zuid-Afrika nog dagelijks stijgende omzetcijfers. Daarom zijn we op zoek naar iemand die met ons mee wil groeien.


Ons hoofdkantoor is gevestigd in De Ideeënfabriek in Uden. Vanuit daar werken we met (h)echt team aan onze dagelijkse missie. Lead contact, processen verbeteren, samenwerkingen aangaan en opzeggingen voorkomen. Werken bij Flexado is dus ontzettend veelzijdig. Ons motto is; ‘Work hard, play hard.’ Het maken van deals en uitbreiden van het brokerportfolio wordt afgewisseld met potjes tafelvoetbal, wedstrijdjes darten of een stapel pizza’s als lunch. Dit kun je het beste ervaren, wanneer je bij ons op kantoor langskomt. We hebben een prachtige werkomgeving en showen deze graag.

Oké, we horen je denken: “Goed verhaal, maar wat houdt de functie dan precies in?”

Functie-omschrijving:

Ondernemers en bedrijven (pro) actief helpen bij het vinden van de (flexibele) kantooroplossing die het beste past bij hun bedrijf.
Opvolgen van offertes
Correct afhandelen van binnenkomend telefoon, chat- en e-mailverkeer.
Zelfstandig behandelen van zakelijke correspondentie.
Onderhouden en opbouwen van klant- als broker portfolio.
Accuraat registreren, controleren en wijzigen van lopende dossiers en projecten;
Onderhandelen met partners over prijzen/diensten en nieuwe klanten.
Accuraat registreren, controleren en wijzigen van lopende dossiers en projecten.
Verstrekken van informatie omtrent onze diensten en het versturen van offertes op maat.
Meedenken over het verbeteren van interne processen.
Verdiepen in relevante wet- en regelgeving en zorgen dat alle dossiers op orde zijn.

Elke dag is anders. Daarbij werk je heel nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen. Samen zorgen jullie ervoor dat dat de maandelijkse targets worden gehaald. Er is voldoende ruimte om je eigen inzichten en toffe ideeën uit te werken. Je werkt immers niet voor niets vanuit De Ideeënfabriek.

Een dag bij Flexado

Ons kantoor is geopend van 08:30 uur tot 17:30 uur. We beginnen de dag om 9:00 met het bespreken van de targets. Tussen 12.00 en 13.00 gaan we met z’n allen lunchen in het IDCafé van de Ideeënfabriek. En aan het einde van de dag evalueren we de resultaten. We rekenen op jouw eigen inzicht en verantwoordelijkheid, om alles gestroomlijnd te laten verlopen. We zijn op zoek naar iemand die enige (levens)ervaring heeft. Iemand die het niet erg vindt om hard te werken, die zich niet zomaar uit het veld laat slaan en iemand die iedere case – linksom of rechtsom – tot een goed einde weet te brengen.

Hoe omschrijven wij jou?

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels zijn een vereiste
 • Een overige taal is een pré
 • HBO werk- en denkniveau
 • Je bent een proactieve, daadkrachtige, flexibele teamplayer
 • Je houdt van eigen verantwoordelijkheid en zelf beslissingen nemen
 • Je bent een Pietje Precies
 • Je bent flexibel en denkt oplossingsgericht.
 • Je wordt enthousiast van het behalen van targets
 • Je bent bereid om die extra stap te zetten

Dit bieden wij jou:

 • Een mooi salaris
 • Een teambonus
 • Voldoende vrijheid en flexibiliteit en ruimte voor eigen initiatief
 • Werken in (h)echt team
 • Kansen om je verder te ontwikkelen binnen Flexado
 • Een gezonde lunch, betaald door de baas
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, met vooraf een iets minder gezonde lunch
 • Een inspirerende werkplek in De Ideeënfabriek

Zijn wij een match?

Klasse! Wij lichten graag meer toe op onze toffe locatie; dan kun jij meteen ervaren hoe het is om voor Flexado te werken. Neem contact op met Laura Beekmans via l.beekmans@flexado.com of bel naar 085-303 2500. Originele sollicitaties worden gewaardeerd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Stap 1:

Stuur je CV + motivatie in

Stap 2:

Ontvang een uitnodiging voor een eerste gesprek

Stap 3:

Ontvang een uitnodiging voor het tweede gesprek

Stap 4:

En go, door naar Start!