Skip to main content

We nemen je graag mee in de verschillende beweegredenen van onze klanten die een postadres huren. Dit doen we aan de hand van een drietal voorbeelden.

Klanten die een postadres huren

Hoplr focust zich op lokale gemeenschapsvorming. Zo verbinden ze mensen met elkaar en met hun omgeving. Het bouwen van lokale communities en creëren van draagvlak in de buurt is de drijfveer. Om ‘in de buurt te zijn’ is een postadres huren voor hen een laagdrempelige oplossing, omdat ze daarmee ook een toegankelijk bezoekersadres faciliteren.

Wristler helpt z’n klanten hun droomhorloge te vinden. Familiegevoel, betrouwbaarheid en transparantie zijn voor het bedrijf belangrijke waarden. Om aan verwachtingen te kunnen voldoen is ook veiligheid belangrijk. De voornaamste reden om een postadres te huren is een veilige centrale plek voor post en leveranciers te garanderen. Waar de afhandeling van post en (retour)pakketten ten aller tijde onverhinderd verloopt. Het betreft immers kostbare producten.

Phil & Flo is een Creative Studio gespecialiseerd in video. Zij vinden het vooral belangrijk om op strategische plekken vertegenwoordigd te zijn. Zo kunnen ze snel schakelen met klanten, bijvoorbeeld door vergaderruimtes bij te boeken op hun zakelijke adres indien nodig.

Is een postadres huren ook een passende oplossing voor jou?
Neem gerust contact met ons op om nog even te sparren.