Skip to main content

Virtual offices: direct regelen
en kosten besparen

Virtual offices zijn een goede oplossing voor ondernemers en bedrijven die een flexibelere werkomgeving verkiezen boven een fysieke locatie of die zonder onnodig risico hun bedrijf willen starten of uitbreiden. Stel gemakkelijk je pakket samen en voorzie daarmee in een inschrijfadres voor de KvK, een zakelijk post- en bezoekersadres en aanvullende services zoals telefoonbeantwoording.

Stel samen

Virtual office: de voordelen

  • Kostenefficiënt: Virtual offices zijn een goede manier om kosten te besparen en een professionele én flexibele werkomgeving te creëren.
  • Flexibiliteit: Virtual offices bieden meer flexibiliteit dan een vast kantoor.
  • Privacy: Het is moeilijker voor derden om te achterhalen waar de activiteiten plaatsvinden. Dat helpt je ook om zakelijk en privé beter gescheiden te houden.
  • Breder bereik: Een virtual office kan bedrijven helpen hun bereik te vergroten door (inter)nationaal uit te breiden.
  • Gemak: Met een virtual office betaal je enkel bij voor vergaderruimtes en werkplekken wanneer je ze ook daadwerkelijk nodig hebt. En boeken? Dat regelen wij voor je.
Stel samen

Virtual offices voor ondernemers

Virtual offices zijn dus een goede keuze voor ondernemers omdat ze een flexibele, kosteneffectieve oplossing bieden. Je beschikt namelijk over een professionele zakelijke locatie die je kunt gebruiken voor je bedrijf, waar je klanten kunt ontmoeten, vergaderingen kunt houden en je administratie kunt afhandelen.

Het ondervangt ook de kosten die je zou maken met een vast kantoor, doordat jij je geen zorgen hoeft te maken over de aanschaf van kantoorapparatuur en het inhuren van personeel. Het biedt ook flexibiliteit, omdat je van locatie kunt veranderen of gemakkelijk kunt uitbreiden als je bedrijf groeit.

Waarom Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk.
Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag met je virtual office?

Wij regelen het direct voor je!

Jouw virtual office is bij ons binnen 24 uur geregeld. Je stelt zelf veilig en online je pakket samen en natuurlijk helpen wij je graag verder door een offerte op maat te maken.

OfferteStel samen