Skip to main content

Een vergaderruimte
bij Flexado

Vergaderruimte huren met alle benodigde faciliteiten? Kunnen kiezen uit een ruim aanbod vergaderruimtes? Dankzij ons internationale netwerk huur jij een vergaderruimte waar en wanneer je maar wilt. Deze zijn altijd comfortabel voor zowel grote als kleine groepen, per dag of dagdeel te boeken en variërend van formele tot informele sfeer. Een vergaderruimte huren voor een meeting, brainstorm of presentatie doe je gemakkelijk via ons. Wij bieden jou alleen de beste plekken aan.

Offerte aanvragen

Een vergaderruimte in de beste business centres

Kwaliteit en flexibiliteit vinden wij enorm belangrijk. Daarom bieden we je alleen vergaderruimtes aan waar wij 100% achterstaan. Dat doen we overal ter wereld. Jouw vergaderruimte is dus altijd volledig uitgerust, zodat jij een onvergetelijke indruk maakt tijdens de bijeenkomsten die je organiseert. Je dient eenvoudig je aanvraag bij ons in. Wij regelen de rest. Zo faciliteren wij jouw succes.

Offerte aanvragen

Vergaderen in stijl

Heb je er al bij stilgestaan dat je een vergaderruimte óók kunt gebruiken voor conferenties, sollicitaties en trainingen? Met een vergaderruimte op de juiste locatie voldoet een ruimte niet alleen aan je activiteiten, maar past het ook bij de uitstraling van jouw onderneming. Dit is natuurlijk erg belangrijk op het moment dat je klanten en zakelijke partners ontvangt.

Wij vinden het belangrijk om je daarin maximale keuzevrijheid te kunnen bieden.

Een vergaderruimte in de beste business centres

  • Je bent vrij om waar en wanneer je maar wil te werken.
  • Creëer de ideale, flexibele werkomgeving voor je bedrijf of team.
  • Je ontmoet mensen met dezelfde mindset. Voordat je het weet ontstaan er nieuwe kansen.
  • Geniet samen met je mede-coworkers van alle faciliteiten die onze locaties te bieden hebben.
  • Een andere omgeving is inspirerend en bevordert de creativiteit.

Waarom vergaderen buiten de deur?

Even in een andere omgeving zijn heeft een positieve uitwerking op de creativiteit en onderlinge verbinding. Dit helpt kortom om met een frisse, nieuwe blik naar vraagstukken te kijken. Daarnaast kan ontmoeten in een vergaderruimte op een andere locatie bijdragen aan een gevoel van urgentie. Het belang om aanwezig te zijn. En met alle moderne faciliteiten die onze vergaderruimtes bieden kun je lekker ongestoord te werk gaan.

Waarom een vergaderruimte via Flexado?

Wij maken dagelijks klanten gelukkig met een virtueel kantoor. Een virtueel kantoor biedt jou de vrijheid om, enkel wanneer je het echt nodig hebt, een vergaderruimte te huren. Een vergaderruimte huren blijkt uit ervaring van onze klanten het pakket van een virtueel kantoor compleet te maken. Zo kun je optimaal flexibel vergaderen, heb je alle tools in handen om dit succesvol te doen en betaal je alleen wanneer je de vergaderruimte ook daadwerkelijk gebruikt.

Wij vinden het belangrijk om jou kwaliteit en vrijheid te bieden.

Dus dit mag je van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Vergaderruimte huren?

Wij regelen het direct voor je!

Dit is de perfecte aanvulling op het pakket van je virtuele kantoor.
Je kunt zelf gemakkelijk je pakket samenstellen, maar uiteraard maken we ook graag een offerte op maat.

Contact opnemenOfferte aanvragen