Utrecht – Papendorpseweg 95


{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"6000","speed":"1500","arrows":"true","dots":"true","loop":"true","nav_slide_column":"3","rtl":"false"}
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
Slider Nav Image
 

Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht, Nederland

Business Center Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele uitstraling voor uw bedrijf? Dat kan met de verschillende flexibele diensten van Flexado.

U kunt bij ons virtuele kantoren, kantoorruimtes, werkplekken en vergader– en spreekruimtes huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven en op flexibele basis. Bovendien kunnen wij post- en telefonieoplossingen voor u verzorgen.

Op zoek naar een alternatief voor het traditionele kantoor in Utrecht?

Dan is een virtueel kantoor iets voor u. Maak bijvoorbeeld gebruik van een representatief postadres, telefoon of beantwoordingsservice. Zo bent u altijd bereikbaar, hebt u een professionele uitstraling én bespaart u op de kosten.

Faciliteiten op locatie:

  • Vergaderruimte
  • Virtuele kantoren
  • Coachruimte/ spreekruimte
  • Kantoorruimte
  • Flexibele werkplekken

 “Werkt u nu vanuit huis? Maak gebruik van onze professionaliteit.”

Ondek onze virtueel kantoor mogelijkheden in Haarlem en verbeter uw imago: gebruik ons kantooradres als uw eigen “virtueel kantoor”. Wilt u klanten of relaties ontvangen op het business center? Dan kunt u gebruikmaken van één van onze volledig uitgeruste spreek- of vergaderruimte op het business center. Ook is het mogelijk om plaats te nemen in de business lounge om te ontspannen, bij te praten of mensen te ontmoeten. Als u liever een eigen kantoor voor één of meerdere dagen heeft, is dat uiteraard ook mogelijk.

Heeft u interesse in onze service(s). Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechter onderhoek, telefonisch via +31 (0) 30 227 18 16
of per e-mail via sales@flexado.com.

Beschikbare services op deze locatie

ZAKELIJK POSTADRES
€ 119 (p/m)

Zakelijk postadres

Bij Flexado draait alles om het creëren van de perfecte zakelijke uitstraling van uw onderneming.
Met een door Flexado beschikbaar gesteld postadres is die zakelijke uitstraling binnen handbereik.

U heeft de keuze uit diverse zakelijke postadressen voor gebruik op uw visitekaartjes, briefhoofd en communicatiemateriaal.
U kunt uw post zelf ophalen of wij sturen de poststukken door volgens uw instructie.
Wilt u uw post liever gescand per e-mail ontvangen? Dan regelen we dat voor u.

Een zakelijk postadres is de basis van een virtueel kantoor en is gemakkelijk uit te breiden met één van onze overige services.

Let op: Met een zakelijk postadres kunt u alleen als nevenvestiging registreren bij de Kamer van Koophandel. Indien u uw bedrijf wenst te registreren als hoofdvestiging op deze locatie kunt u kiezen voor een service kantoor. 

Een zakelijk postadres is beschikbaar vanaf € 79 per maand.

Heeft u interesse in onze service(s). Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechter onderhoek,
telefonisch via +31 (0) 30 227 18 16 of per e-mail via sales@flexado.com.

ZAKELIJK SERVICE KANTOOR
€ 350 (p/m)

Zakelijk service kantoor met desk

Bij Flexado draait alles om het creëren van de perfecte zakelijke uitstraling van uw onderneming.
Met een door Flexado beschikbaar gesteld servicekantoor is die zakelijke uitstraling binnen handbereik.

Wilt u uw bedrijf als hoofdvestiging registreren op dit adres? Kies dan voor het servicekantoor van Flexado. U ontvangt dan een verklaring van inschrijving, waarmee registratie als hoofdvestiging is toegestaan.

Een servicekantoor biedt u dezelfde voordelen als een zakelijk postadres, maar met de mogelijkheid uw bedrijf als hoofdvestiging op dit adres te registreren. Tevens heeft u met dit pakket op deze locatie altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen bureau dat geplaatst is in een gedeelde ruimte.

Een servicekantoor is gemakkelijk uit te breiden met één van onze overige services.

Heeft u interesse in onze service(s). Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechteronderhoek, telefonisch via +31 (0) 30 227 18 16 of per e-mail via sales@flexado.com.

LOKAAL TELEFOON EN/OF FAXNUMMER
€ 20 (p/m)

Lokaal telefoon en/of faxnummer

Bij een professionele zakelijke uitstraling hoort ook goede telefonische bereikbaarheid.

Met de telefonie services via Flexado maakt u uw onderneming voor een gering bedrag bereikbaar met een lokaal telefoon en/of faxnummer. U kunt hierbij kiezen uit diverse lokale netnummers. Telefoonoproepen en berichten worden volgens uw instructie afgehandeld. Daarnaast is het mogelijk uw lokale telefoonnummer door te schakelen naar een van uw bestaande (mobiele) telefoonnummers. Zo hoeft u geen oproep meer te missen!

Een telefoonnummer is er vanaf € 20 per maand.
Ook is het mogelijk om met uw telefoonnummer naar buiten te bellen middels een VoIP toestel of telefoon App. Onze mogelijkheden zijn erg uitgebreid en wij denken graag met u mee.

Een faxnummer (fax naar e-mail) is er vanaf € 20 per maand.
Inkomende faxberichten worden per e-mail naar u verzonden in PDF-formaat. 

Heeft u interesse in onze service(s). Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechter onderhoek,
telefonisch via +31 (0) 30 305 0067 of per e-mail via sales@flexado.com.

TELEFOONBEANTWOORDING SERVICE
€ 40 (p/m)

Telefoonbeantwoording service

Heeft u als ondernemer geen tijd om alle telefoonoproepen aan te nemen? Kies dan voor de telefoonbeantwoording service van Flexado.

Tijdens kantoortijden worden al uw binnenkomende oproepen met uw bedrijfsnaam opgenomen en professioneel beantwoord volgens uw instructie. Deze service is op al onze locaties in diverse talen beschikbaar.

Professionele telefoonbeantwoording is er vanaf € 40 per maand + € 0,99 per inkomend gesprek. 

Heeft u interesse in onze service(s). Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechter onderhoek,
telefonisch via +31 (0) 30 227 18 16 of per e-mail via sales@flexado.com.

VERGADEREN VIA FLEXADO
op aanvraag

Vergaderen via Flexado

Ontvang klanten en gasten op een professionele locatie met volledig ingerichte vergaderruimten. Sommige locaties zijn bovendien uitgerust met conferentiefaciliteiten voor maximaal 200 personen. Huur een vergaderruimte per uur, dagdeel of hele dag. Specifieke verzoeken, zoals internetverbinding en catering zijn op verzoek beschikbaar.

Heeft u interesse om te vergaderen op één van onze locaties. Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechter onderhoek,
telefonisch via +31 (0) 30 227 18 16 of per e-mail via sales@flexado.com.

WERKPLEKKEN & DAGKANTOREN
op aanvraag

Werkplekken, spreek- coachruimtes & dagkantoren

Flexado biedt u compleet ingerichte werkplekken, spreekruimtes en dagkantoren waar u op professionele wijze uw zakelijke relaties kunt ontvangen. U kunt kiezen voor een privékantoor voor een dag of voor flexibele werkplekken gedurende een dag(deel), week, maand of langere periode.

Heeft u interesse om te werken op één van onze locaties. Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechter onderhoek,
telefonisch via +31 (0) 30 227 18 16 of per e-mail via sales@flexado.com.

KANTOORRUIMTE HUREN VIA FLEXADO
op aanvraag

Kantoorruimte huren via Flexado

Flexado kan u helpen met het vinden van passende kantoorruimte waar u op professionele wijze uw onderneming kunt laten groeien. U kunt kiezen voor een fulltime of parttime kantoorruimte, voor korte of langere periodes. Op de meeste locaties zijn de beschikbare kantoren compleet voor u ingericht. U kunt uw kantoor natuurlijk ook inrichten met uw eigen meubilair.

Wilt u een keer komen kijken op een van onze locaties? Laat het ons dan direct weten. Wij plannen graag een bezichtiging voor u in met een van de managers op locatie. Neem direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechter onderhoek, telefonisch via +31 (0) 30 227 18 16 of per e-mail via sales@flexado.com

Bel mij terug

Neem contact met ons op

Lars Gabeler

Sales manager


 

Stuur mij een passende offerte

  • Nederlands
  • Engels