Skip to main content

Telefoonservice: nooit meer een
telefoontje missen

Met telefoonservice wordt je telefonisch ondersteund door de receptie op locatie van jouw virtuele kantoor. Telefoonservice is een waardevolle toevoeging aan je klantcontact. Want als je een keer niet bereikbaar bent, wordt je telefoon toch aangenomen. Het is natuurlijk hartstikke fijn als je klanten tevreden zijn en hun problemen snel worden opgelost. Zo ben je altijd bereikbaar met telefoonbeantwoording.

Offerte aanvragen

De voordelen van telefoonservice

  • Gemak: Met telefoonservice hebben klanten de mogelijkheid om direct contact op te nemen met je bedrijf en hun vragen te stellen.
  • Persoonlijke aandacht: Een klant kan persoonlijk contact opnemen met je bedrijf en direct antwoord krijgen op zijn vraag.
  • Kostenbesparing: Telefoonservice kan je helpen om kosten te besparen, je hoeft bijvoorbeeld geen callcenter in te schakelen of er personeel voor aan te nemen.
  • Respons: Telefoonservice biedt je de mogelijkheid om direct te reageren op vragen van klanten. Ook als je zelf de telefoon niet aan kunt nemen.
Offerte aanvragen

Hoe gaat het in z’n werk?

Jouw klant belt het (regionale) telefoonnummer waar jij voor gekozen hebt en wordt, wanneer jij zelf niet op kunt nemen, doorverbonden met een medewerker. Hij of zij helpt met vragen, problemen of bestellingen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw instructie. De telefoon kan ook doorgeschakeld worden, voor welke gesprekken dit geldt is de keuze aan jou.

  • Jij ontvangt per telefoontje direct een belnotitie per e-mail of sms.
  • Telefoonservice fungeert ook als filter voor ongewenste telefoontjes.
  • De telefoontjes die je niet wenst te ontvangen, worden bijvoorbeeld niet naar je doorgeschakeld.

De ‘telefonische receptie’ helpt je kortom met:

Het verbeteren van je klantenservice, het verhogen van je klanttevredenheid en het verminderen van je operationele kosten. Het kan ook helpen bij het reduceren van onnodig telefoonverkeer én draagt dus bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Waarom telefoonservice via Flexado?

Wij maken dagelijks klanten gelukkig met een virtueel kantoor. Uit ervaring blijkt dat telefoonbeantwoording het pakket compleet maakt. Hiermee heb je alle tools in handen om succesvol je eigen bedrijf te starten of uit te breiden. Dus ook ten aanzien van onze telefoonservice bieden wij:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Direct starten met telefoonservice?

Wij regelen het direct voor je!

Wij regelen het binnen 24 uur voor je.
Dit is de perfecte aanvulling op het pakket van je virtuele kantoor.
We maken graag een offerte op maat.

Contact opnemenOfferte aanvragen