Altijd bereikbaar met voordelige telefoniediensten

Kiest u voor een Flexado telefoonnummer, dan maakt u gebruik van de beste VoIP technologie (telefoniediensten) op de markt.
Deze technologie ontwikkelt zich snel en Flexado groeit hierin mee.

Ons VoIP system is gebruiksvriendelijk en biedt u veel mogelijkheden, waaronder live doorschakelmogelijkheden, bellen via App of eigen telefoon.
Tevens staat ons professionele telefoonbeantwoordingsteam voor u klaar om uw inkomende telefoongesprekken te beantwoorden in verschillende talen.

Lokaal telefoon- & faxnummer

Bij een professionele zakelijke uitstraling hoort ook goede telefonische bereikbaarheid.

Met de telefoniediensten via Flexado maakt u uw onderneming voor een gering bedrag bereikbaar met een lokaal telefoon- of faxnummer. U kunt hierbij kiezen uit diverse lokale netnummers.

Telefoonoproepen en berichten worden volgens uw instructie afgehandeld. Daarnaast is het mogelijk uw lokale telefoonnummer door te schakelen naar een van uw bestaande (mobiele) telefoonnummers.

Zo hoeft u geen oproep meer te missen!

Aangezien de prijs per land en locatie varieert, vindt u de kosten van deze dienst bij de informatie van de locatie.

Telefoonbeantwoording

Heeft u als ondernemer geen tijd om alle telefoonoproepen aan te nemen? Kies dan voor de telefoonbeantwoordingsservice van Flexado. Tijdens kantoortijden worden al uw binnenkomende oproepen met uw bedrijfsnaam opgenomen en professioneel beantwoord volgens uw instructie. Ons team is gespecialiseerd om conform uw wensen de telefoon te beantwoorden. Zij zullen de telefoon aannemen met uw bedrijfsnaam en het gesprek overeenkomstig uw wensen af te handelen of door te schakelen. Deze service is op al onze locaties in diverse talen beschikbaar.

Aangezien de prijs per land en locatie varieert, vindt u de kosten van deze dienst bij de informatie van de locatie.

Wilt u meer informatie over de telefoniediensten van Flexado? Neem dan contact met ons op.

 
 
Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
 
 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Nederlands