Skip to main content

Zakelijke telefonie: een vertrouwd aanspreekpunt
voor je klanten

Zakelijke telefonie is een verzameling functies, zoals VoIP account, voicemail, meldingen, openingstijden, keuzemenu en doorschakeling.
Dit biedt jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld een eigen telefoonnummer in te stellen en lijnen toe te voegen, zodat meerdere mensen tegelijkertijd kunnen bellen. Je eigen zakelijke telefoonnummer biedt ook een betere klantenservice door middel van automatische oproepen,
e-mailherinneringen en andere gespreksmogelijkheden.

Offerte aanvragen

De voordelen van zakelijke telefonie

  • Betere bereikbaarheid: Een eigen telefoonnummer biedt een betere bereikbaarheid omdat het een stabieler netwerk heeft dan reguliere mobiele telefonie.
  • Geavanceerde functies: Vaste telefonie biedt geavanceerde functies zoals conferentiegesprekken, voicemail, voicemail-transcriptie, instellen van openingstijden en veel meer.
  • Kostenbesparing: Jij kunt kosten besparen door met een abonnement een vaste lage prijs te betalen voor telefoniediensten.
  • Flexibiliteit: Zakelijke telefonie is flexibeler dan reguliere telefoniediensten, waardoor jij je telefoniediensten gemakkelijker kunnen aanpassen aan jouw behoeften.
Offerte aanvragen

Hoe gaat het in z’n werk?

Met zakelijke telefonie onderhoud je optimaal contact met je klanten, leveranciers en andere zakelijke partners. De functies kunnen variëren van het bellen naar een vergaderruimte, het routeren van inkomende gesprekken, het toevoegen van extra functies en het instellen van rechtstreekse lijnen met andere telefoonnetwerken.

  • Bel via een headset, maar ook via de audio van bijvoorbeeld je computer.
  • Gebruik een VoIP-toestel. Dit is een vaste telefoon op je bureau.
  • Uiteraard kun je ook je vertrouwde mobiele telefoon blijven gebruiken.

De ‘telefonische receptie’ helpt je daarnaast met:

Het verbeteren van je klantenservice, het verhogen van je klanttevredenheid en het verminderen van je operationele kosten. De mogelijkheid om naast je regionale telefoonnummer ook te kiezen voor telefoonbeantwoording, kan namelijk ook helpen bij het reduceren van onnodig telefoonverkeer én draagt dus bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Waarom telefoonservice via Flexado?

Wij maken dagelijks klanten gelukkig met een virtueel kantoor. Uit ervaring blijkt dat zakelijke telefonie het pakket compleet maakt. Hiermee heb je alle tools in handen om succesvol je eigen bedrijf te starten of uit te breiden. Dus ook ten aanzien van onze telefoonservice bieden wij:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Direct starten met zakelijke telefonie

Wij regelen het direct voor je!

Wij regelen het binnen 24 uur voor je.
Dit is de perfecte aanvulling op het pakket van je virtuele kantoor.
Je kunt zelf gemakkelijk je pakket samenstellen, maar uiteraard maken we ook graag een offerte op maat.

Contact opnemenOfferte aanvragen