Skip to main content

Servicekantoor: direct regelen en
kosten besparen

Een servicekantoor is een goede oplossing voor bedrijven en ondernemers die geen fysieke locatie willen hebben of die een flexibele werkomgeving wensen. Stel gemakkelijk je servicekantoor samen en voorzie daarmee in een inschrijfadres voor de KvK, een zakelijk post- en bezoekersadres en aanvullende services zoals telefoonbeantwoording.

Samenstellen

De voordelen van een servicekantoor

  • Kosteneffectief: Een kosteneffectieve manier om een professionele werkomgeving te creëren.
  • Flexibiliteit: Meer flexibiliteit dan een vast kantoor.
  • Privacy: Het is moeilijker voor derden om te achterhalen waar de activiteiten plaatsvinden. Daarmee houd je zakelijk en privé optimaal gescheiden.
  • Groter bereik: Servicekantoren kunnen bedrijven helpen hun bereik te vergroten door (inter)nationaal uit te breiden.
  • Gemak: Een servicekantoor biedt gemakkelijk toegang tot e-mail, telefoonnummers en andere bedrijfsgerelateerde activiteiten en zakelijke ondersteuning.
Samenstellen

De oplossing voor ondernemers

Een servicekantoor kan een goede oplossing zijn voor ondernemers die willen profiteren van professionele diensten zonder de kosten van het huren van een kantoorruimte. Servicekantoren bieden een flexibele werkomgeving, waardoor je in staat bent om je bedrijf te runnen vanuit elke locatie. Bovendien is het een postadres waar je post kunt ontvangen, waardoor je meer privacy hebt. Ook biedt een servicekantoor administratieve ondersteuning, bijvoorbeeld door de bemande receptie op jouw locatie. Hierdoor kun jij je werk natuurlijk nog efficiënter doen.

Waarom Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom mag je van ons het volgende verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel aan de slag?

Wij regelen het direct voor je!

Jouw servicekantoor is bij ons binnen 24 uur geregeld. Je stelt zelf veilig en online je pakket samen en natuurlijk helpen wij je graag verder door een offerte op maat te maken.

Contact opnemenSamenstellen