Lokaal telefoonnummer

Altijd bereikbaar met voordelige telefoniediensten

Kiest u voor een Flexado telefoonnummer, dan maakt u gebruik van de beste VoIP technologie (telefoniediensten) op de markt.
Deze technologie ontwikkelt zich snel en Flexado groeit hierin mee.

Ons VoIP system is gebruiksvriendelijk en biedt u veel mogelijkheden, waaronder live doorschakelmogelijkheden, bellen via App of eigen telefoon.
Tevens staat ons professionele telefoonbeantwoordingsteam voor u klaar om uw inkomende telefoongesprekken te beantwoorden in verschillende talen.

Regionaal telefoonnummer

Bij een professionele zakelijke uitstraling hoort ook goede telefonische bereikbaarheid.

Met de telefonie services via Flexado maakt u uw onderneming voor een gering bedrag bereikbaar met een lokaal telefoon. U kunt hierbij kiezen uit diverse lokale netnummers. Telefoonoproepen en berichten worden volgens uw instructie afgehandeld. Daarnaast is het mogelijk uw lokale telefoonnummer door te schakelen naar een van uw bestaande (mobiele) telefoonnummers. Zo hoeft u geen oproep meer te missen!

Aangezien de prijs per land en locatie varieert, vindt u de kosten van deze dienst bij de informatie van de locatie.

Prijzen

Een regionaal telefoonnummer is er vanaf € 7 per maand.
Ook is het mogelijk om met uw telefoonnummer naar buiten te bellen middels een VoIP toestel of telefoon App. Onze mogelijkheden zijn erg uitgebreid en wij denken graag met u mee.

Klik hier om de gesprekstarieven te zien
Klik hier om de internationale gesprekstarieven te zien
Tarieven zijn alleen geldig voor Nederlandse nummers

Heeft u interesse in onze service(s). Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via de chat in de rechter onderhoek, telefonisch via +31 (0) 30 227 18 16 of per e-mail via sales@flexado.com.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Nederlands