Skip to main content

Een kantoorruimte via Flexado

Kantoorruimte huren met alle benodigde faciliteiten? Kunnen kiezen uit een ruim aanbod kantoorruimtes? Dankzij ons internationale netwerk huur jij een vaste plek waar en wanneer je maar wilt. Het voordeel van een eigen, vaste kantoorruimte is natuurlijk dat meubilair, wifi en een receptionist altijd voor je aanwezig zijn. Een vaste kantoorruimte huren biedt je ook alle vrijheid om de ruimte naar eigen wens in te richten.

Offerte aanvragen

Een kantoorruimte in de beste business centers

Jouw succes faciliteren is onze dagelijkse drijfveer. Met een vaste kantoorruimte heb je altijd een werkplek tot je beschikking en kun jij je zorgeloos richten op je bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden we je alleen kantoorruimtes aan waar wij 100% achterstaan. Dat doen we overal ter wereld. Jouw kantoorruimte is óf volledig instapklaar óf je hebt de mogelijkheid om deze zelf in te richten. De keuze is aan jou. Van goed ontworpen ruimtes ben je hoe dan ook verzekerd. Óók wanneer je een vast kantoor huurt heb je toegang tot lounge- en vergaderfaciliteiten die in het business center aanwezig zijn.
Geef maar aan waar je behoefte aan hebt. Wij regelen het voor je.

Offerte aanvragen

Eigen plek, eigen stijl

Heb je er al bij stilgestaan dat je eigen kantoorruimte zich ontzettend goed leent voor conferenties, sollicitaties en trainingen? Met een eigen kantoor op de juiste locatie voldoet een ruimte niet alleen aan je activiteiten, maar past het ook bij de uitstraling van jouw onderneming. Dit is natuurlijk erg belangrijk op het moment dat je klanten en zakelijke partners ontvangt.
Wij vinden het van belang om je daarin maximale keuzevrijheid te kunnen bieden.

Wat krijg je allemaal bij je kantoorruimte?

  • Kwalitatief meubilair.
  • Je hebt altijd toegang tot een tv, whiteboard en flipover.
  • Maak gebruik van de aanwezige wifi. Uiteraard.
  • Gebruik bijbehorende faciliteiten vrijblijvend en geniet van aanwezige pauzeruimtes.
  • Er is altijd een professionele receptie op je locatie aanwezig. Bijvoorbeeld om je bezoek te ontvangen.

Waarom een kantoorruimte?

Wanneer je uit je flexibele oplossing gegroeid bent of je bedrijf zodanig is uitgebreid dat je een vast kantoor nodig hebt, dan wordt een vaste kantoorruimte huren interessant. Dan is het alsnog mogelijk om dit aan te vullen met meerdere vestigingen en een flexibel contract. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je met een kantoorruimte in een van onze business centers onderdeel wordt van een energiek netwerk van ondernemers. Dit maakt netwerken, sparren en eventueel samenwerken natuurlijk enorm toegankelijk.

Een dergelijke setting heeft zo zijn positieve uitwerking op de creativiteit en onderlinge verbinding. Dit helpt om met een frisse, nieuwe blik naar vraagstukken te kijken. Ontmoeten in een eigen kantoorruimte draagt natuurlijk veel professionaliteit uit. Met alle moderne faciliteiten die onze kantoorruimtes bieden kun je lekker ongestoord focussen op de groei van je bedrijf.

Waarom Flexado?

Ons netwerk bestaande uit nationale- en internationale businesspartners is groot. Daarmee hebben we de mogelijk om jou óók gemakkelijk een kantoorruimte aan te bieden. Dan kun je uiteraard alsnog aanvullend gebruik maken van flexibele werkplekken en vergaderruimtes bijboeken wanneer nodig; dus enkel bij te betalen wanneer je ze daadwerkelijk nodig hebt.

Zo garanderen wij flexibiliteit en daarmee jouw succes.
Dus dit mag je van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Kantoorruimte huren?

Wij regelen het direct voor je.
Dit is de perfecte oplossing voor als je een vaste werkplek wenst.
Omdat wij het voor je regelen kunnen we altijd een offerte op maat bieden.

Contact opnemenOfferte aanvragen