Skip to main content

Virtueel kantoor: direct regelen en kosten besparen

Een virtueel kantoor is een goede oplossing voor bedrijven en ondernemers die:

  • Niet gebonden willen zijn aan een vast kantoor.
  • Zakelijk en privé gescheiden willen houden.
  • Zich (inter)nationaal willen vestigen en een virtueel kantoor als ‘strategische pion’ willen gebruiken.

Wil je in plaats van een vaste fysieke locatie een flexibele werkomgeving creëren? Stel gemakkelijk je virtueel kantoor samen en voorzie daarmee in een inschrijfadres voor de KvK, een zakelijk post- en bezoekersadres en aanvullende services zoals telefoonbeantwoording.

Stel samen

De voordelen van een virtueel kantoor

  • Kosteneffectief: Zonder onnodige kosten een professionele werkomgeving creëren.
  • Flexibiliteit: Meer flexibiliteit dan een vast kantoor.
  • Privacy: Het is moeilijker voor derden om te achterhalen waar de activiteiten plaatsvinden. Ook zakelijk en privé houd je zo gescheiden.
  • Groter bereik: Virtuele kantoren kunnen bedrijven helpen hun bereik te vergroten door (inter)nationaal uit te breiden.
  • Gemak: Betaal enkel bij voor vergaderruimtes en werkplekken wanneer je ze ook daadwerkelijk nodig hebt. En boeken? Dat regelen wij voor je.
Stel samen

Dé oplossing voor ondernemers

Virtuele kantoren kunnen een goede oplossing zijn voor ondernemers die willen profiteren van professionele diensten zonder de kosten van het huren van een kantoorruimte. Garandeer een flexibele werkomgeving, omdat jij jouw bedrijf kunt runnen vanuit een locatie naar keuze.

Bovendien biedt een virtueel kantoor een postadres waar je jouw post kunt ontvangen, en waardoor je dus meer privacy hebt. Ook biedt het vaak administratieve ondersteuning, waardoor je als ondernemer kunt profiteren van een efficiënte werkomgeving.

Waarom bij Flexado?

Jouw succes faciliteren, keuzevrijheid en flexibiliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Snel met jouw virtueel kantoor aan de slag?

Wij regelen het direct voor je!

Dat is bij ons binnen 24 uur geregeld. Je stelt zelf veilig en online je pakket samen en natuurlijk helpen wij je graag verder door een offerte op maat te maken.

OfferteStel samen