Skip to main content

Flexplek: meer flexibiliteit en
vrijheid in je werk

Flexplek is een andere benaming voor een flexibele kantoorruimte. Ontworpen om maximale flexibiliteit en mobiliteit voor je mogelijk te maken. Je kunt dan denken aan een combinatie van gedeelde- en privéruimtes, waardoor een flexibele mix van thuiswerken of locatie naar keuze mogelijk is. Wil je meer flexibele en efficiënte werkplekken creëren? Voor jezelf of eventueel personeel? Huur voordelige flexplekken, bespaar onnodige kosten én verhoog de productiviteit.

Offerte aanvragen

De voordelen van een flexplek

Flexwerken is natuurlijk erg interessant in combinatie met een virtueel kantoor.
Met een virtueel kantoor heb je een zakelijk inschrijfadres, post- en bezoekadres en eventueel aanvullende diensten. Voor flexplekken, bijvoorbeeld als werk- of vergaderruimte, betaal je enkel bij wanneer je ze nodig hebt.

Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Flexibiliteit: Een flexplek stelt je in staat om te werken op een locatie die voor jou op dat moment het beste past.
  • Kostenbesparing: Door een flexplek te gebruiken bespaar je op kosten die je voor een vast kantoor wel zou maken, waaronder computers, printers, kopieerapparaten, telefoons, kantoormeubilair en kantoormaterialen.
  • Grotere productiviteit: Je bent productiever als je kunt kiezen uit verschillende locaties om te werken, afhankelijk van wat op dat moment in je planning past. De verandering van omgeving geeft daarnaast meer energie en creativiteit. Dat kun je natuurlijk altijd goed gebruiken om je werk efficiënter te doen.
  • Betere balans werk-privé: Flexwerkplekken bieden, juist doordat je zo flexibel kunt plannen en reistijd kunt beperken, een betere balans tussen werk en privé.
Offerte aanvragen

Flexwerken: een community van gelijkgestemde

Naast kosten vermindert flexwerken ook de milieu-impact vanwege de mogelijkheid om minder te reizen. En het versterkt de bedrijfscultuur door gelijkgestemde werknemers te verbinden en te laten samenwerken op een gedeelde flexplek.

Waarom een flexplek via Flexado?

Wij maken dagelijks klanten gelukkig met een virtueel kantoor. Uit ervaring blijkt dat de mogelijkheid om flexplekken bij te boeken, het pakket compleet maakt. Hiermee heb je alle tools in handen om succesvol je eigen bedrijf te starten of uit te breiden.
We love to facilitate your success, daarom bieden wij:

Dus dit mag je van ons verwachten:

Flexibele overeenkomsten.
Een pakket op maat.
Duidelijke voorwaarden.
Direct, veilig en online starten.
Scherpe prijzen.
4500+ locaties wereldwijd.
Eén factuur per maand.
Meer dan 12 jaar ervaring!

Flexplek huren

Wij regelen het direct voor je!

Dit is de perfecte aanvulling op het pakket van je virtuele kantoor.
Je kunt zelf gemakkelijk je pakket samenstellen, maar uiteraard maken we ook graag een offerte op maat.

Contact opnemenOfferte aanvragen