Skip to main content
Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Europese Unie (EU) op 31 januari 2020 verlaten. De handelsovereenkomst is 1 januari 2021 afgesloten. Dit zorgt voor veel nieuwe, zakelijke mogelijkheden voor Europa. Voor internationale handel zal het Verenigd Koninkrijk alsnog met Europa in contact blijven. Denk aan steden als: Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Parijs, Madrid en Wenen.

Flexado is hier om je te helpen met bijvoorbeeld kantooroplossingen voor jouw bedrijf in Amsterdam of andere steden die bij je in gedachte opkomen! Co-working ruimtes zijn een geweldige manier voor bedrijven om ideeën, strategieën en adviezen te delen. Werk zelfstandig aan een flexplek, maar met je collega’s om je heen. Het kan allemaal bij Flexado. Honderden Britse bedrijven overwegen door Brexit naar Nederland te komen. Ongeveer 500 van deze Britse bedrijven hebben onlangs serieuze interesse getoond om zich in Nederland te gaan vestigen, zegt de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA). De snelgroeiende interesse heeft alles te maken met eind vorig jaar gesloten Brexit-akkoord.

Op zoek naar goede infrastructuur, snelle digitale verbinden en goed Engelssprekende beroepsbevolking om mee samen te werken? Flexado heeft mogelijkheden voor ondernemers klaar staan ongeacht waar je je in de wereld bevindt. De plaats waar Flexado de diensten, flexibele werkplekken, postservice (Zakelijk postadres en Service kantoor) en vergaderruimtes aanbiedt aan een klant, daarvan wordt de locatie beheerd door een Business-partner van Flexado. Indien u kiest voor een betaalfrequentie van bijvoorbeeld 12 maanden bij Flexado, dan is de duur van de overeenkomst eveneens twaalf maanden. Sla jouw slag!